Destinationer

Vi er specialister bucket list destinations! Gå på opdagelse her på siden og drøm dig væk til Caribiens fortryllende strande, Mayaruiner i Mexico, shopping i Italien, luksushotellerne i Maldiverne, glamour i Dubai, og stillehavets perler i Fransk Polynesien. Fortvivl ikke hvis du ikke kan finde det du leder efter, det er nemlig ikke alle vores destinationer vi deler her på siden. Kontakt os hvis du ikke ser din næste drømmedestination. We make it happen!
Asien

Bali

Uanset om du vil surfe, dyrke yoga, vandre gennem rismarker eller udforske berørte rev, så vil Bali give dig alle disse oplevelser og flere til.

Se mere

Thailand

Thailand er hjertet af Asien, hvor smukke sandstrande møder store kulturoplevelser, frodig natur, spændende byer og et varmt folkefærd.

Se mere
Caribien

Anguilla

Verdens bedste strande, den varmeste lokalbefolkning og sublime, lokale restauranter. Anguilla er Caribiens hemmelige juvel.

Se mere

Barbados

Barbados er beliggende i hjertet af Caribien og byder på en spektakulær kombination af caribiske sandstrande, pulserende kultur, et varmt folkefærd og naturlig skønhed.

Se mere

Den Dominikanske Republik

All-Inclusive i verdensklasse, varm caribisk kultur, rige naturoplevelser og en af Caribiens største øer, omkranset af smukt, turkisblåt hav.

Se mere

Mexico

Strandferie, all-inclusive resorts, boutique-hoteller natur, kultur og storby – Mexico byder på alt mellem himmel og jord. Et smukt rejsemål året rundt.

Se mere

St. Barth

St. Barth er en unik fusion af Caribiens himmelske skønhed og Frankrigs sofistikerede elegance, som kalder på dig, der søger det ypperste inden for luksus.

Se mere
Det Indiske Ocean

Maldiverne

Vilde luksusresorts, sublim personlig service, omkransende turkisblåt hav, spa og gourmet, og blot ét resort per ø. Maldiverne er et eventyr både over og under havets overflade.

Se mere

Mauritius

Mark Twain skrev engang, at “Mauritius blev skabt først og derefter himlen, og at himlen blev kopieret efter Mauritius”. Vi er tilbøjelige til at være enige.

Se mere

Seychellerne

Seychellerne er hjemsted for nogle af verdens bedste strande, fantastisk jungle og regnskov samt paradisiske småøer – et paradis for alle og enhver.

Se mere

Zanzibar

Zanzibar er mere end bare en ø i Det Indiske Ocean, for det er stedet hvor funklende azurblåt hav og kridhvidt sand møder rustikke omgivelser og historisk, afrikansk kultur.

 

Se mere
Mellemøsten

Dubai

Dubai er verdens nye centrum for luksuriøse resorts, shopping i verdensklasse og en destination, hvor alt og mere til er muligt.

Se mere

Oman

Med spektakulære bjerge, dramatiske ørkener og en uberørt kystlinje er Oman det oplagte valg for dem, der søger en kombination af det moderne og historiske Arabien.

Se mere
Stillehavet

Fransk Polynesien

Fransk Polynesien er verdens mest eksotiske rejsemål, og byder på himmelske laguner, fortryllende natur og et varmt folkefærd. Verdens paradis!

Se mere

TILMELD

NYHEDSBREV

Inspiration, eventyrlige rejseforslag og spændende nyheder, leveret direkte på mail.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående oplevelser er endnu bedre, når de deles med andre. Post dine rejseoplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk

Modtag tilbud