Anguilla

Caribien

Verdens bedste sandstrande Fantastisk og venlig lokalbefolkning Vidunderlige lokale restauranter Uberørt ø uden mega-resorts

HIMMELSKE KRIDHVIDE OG UBERØRTE SANDSTRANDE,
FRED OG RO, INGEN FASTFOOD RESTAURANTER,
INGEN MEGA-RESORTS – ANGUILLA ER DET ÆGTE CARIBIEN

 

Drømmer du om en autentisk og uturistet ø, hvor du kan gå kilometer uden at se et eneste øje, hvor du kan køre øen rundt og blot se en håndfuld biler, og en ø hvor alle restauranter er lokalt ejede – og hvor du må gå forgæves efter fastfood restauranter og all-inclusive hoteller? Så er Anguilla den perfekte ø – og det kan vi skrive under på.

Anguilla har, siden vi satte vores fødder på øen for første gang for mange år siden, været en yndling. En ø spækket med 33 sandstrande, hvoraf mindst 4 af disse kan betragtes som nogle af planetens mest henrivende (Maundays Bay, Rendezvous Bay, Meads Bay, Shoal Bay East). Her forkæles du med pulverblødt, finkornet sand, Det Caribiske Hav med de mange karakteristiske nuancer af turkisblå, svajende palmetræer og ikke mindst fremragende boutique-hoteller såsom Cap Juluca, A Belmond Hotel, Zemi Bech House, Malliouhana, Auberge Resorts med flere.

Denne idylliske perle ligger i et fantastisk område af den nordøstlige del af Caribien, helt tæt på andre caribiske øer såsom St. Martin og St. Barth, så det er oplagt at kombinere Anguilla med én eller flere øer, nu hvor du alligevel planlægger den ultimative drømmeferie.

Restauranterne på øen er mange måder hjertet af Anguilla. Her kan du nyde frisk seafood som bl.a. hummer, italienske, franske og spanske specialiteter og endda Caribiens absolut bedste napoletanske pizza fra Artisan, som endda kan måle sig med selv de mest ikoniske pizzeriaer i Napoli.

Ved supermarkederne står cykler ulåst, biler med nøglen i tændingslåsen og mennesker med store smil og med den hjælpsomme hat på.
Anguilla har en af de mest genuine og varme lokalbefolkninger. Her kan du altid regne med hjælp, hvis du får brug for det.
Her hersker en kombination af en rolig stemning og en gæstfrihed, som intet andet sted.

At rejse til Anguilla, er en investering i minder for livet.

Detaljer

Bedste rejseperiode November - August

Sommer (maj-okt) 32°

Vinter (nov-apr) 28°

Rejsetid 13-16 timer med én mellemlanding

Tidsforskel -6 timer (sommer) | -5 timer (vinter)

Hoteller

Full star

5.5

Anguilla, Caribien

Cap Juluca, A Belmond Hotel

Oplev uforlignelig luksus og caribisk elegance på Cap Juluca, et Belmond Hotel, beliggende ved Anguillas og måske verdens bedste strand, Maundays Bay.

Priseksempel

7 nætter fra 43.000,- kr. per person v/2 pers. inkl. fly

Prisklasse information

Der tages forbehold for varierende priser i forhold til lav/højsæson.
Prisklasser er kun en indikation for pris per person.

Læs mere om hotellet

En caribisk ø, som taget ud af det smukkeste eventyr,
hvor verdens bedste paradisstrande møder den
varmeste lokalbefolkning, charmerende og low-key
lokale restauranter, samt luksuriøse boutique-hoteller.
Anguilla venter på dig..

 

LOKALE RESTAURANTER I SÆRKLASSE

 

En ferie til Anguilla er ensbetydende med madoplevelser i topklasse. Øen har tiltrukket kæmpe talenter inden for den kulinariske verden, som side om side kokkerer måltider fra alverdens køkkener, på diverse lokationer spredt på Anguilla. Fra hyggelige SandBar ved Sandy Ground, som serverer tapas-style retter til E’s Oven med en seafood pasta to die for. Fra Ben’s Pitstop med fortræffelige franske specialiteter til ikoniske Sharkey’s og den lokale favorit, Tasty’s.

Til frokost elsker vi at sidde på Straw Hat, som år efter år nævnes som en af Caribiens hotteste restauranter. Er du til funky beach club vibes, så er Leon’s på Meads Bay et absolut must, og ligeså det perfekte sted for en sundowner.
Da’Vida, Picante, Veya og Ember er nogle af Anguilla’s fine dining restauranter, og vi kan naturligvis heller ikke komme udenom Blanchard’s og Jacala, begge beliggende på formidable Meads Bay.

Secrets Maroma - Riviera Maya
Secrets Maroma (Adults Only) - Riviera Maya

EN PARADIS-Ø SPÆKKET MED EVENTYRLIGE SANDSTRANDE

 

Ja, Caribien er hjemsted for adskillge strande, som kan tage pusten fra selv det største og mest inkarnerede badedyr. Men Anguilla er alligevel helt deroppe, hvor de færreste kan følge med. Øen er en del af vores top 3, hvor også Bahamas og Turks & Caicos er med, når snakken falder på ikke blot Caribiens, men verdens bedste strande.

Det hypnotiserende turkisblå hav, det kridhvide sand, som smelter sammen med havet i den perfekte symfoni. Se fortryllende solopgave, eller gå mod de smukkeste solnedgange. Anguilla’s strande kan det hele.

Maundays Bay, som er hjemsted for Cap Juluca, A Belmond Hotel, er med sin halvmåne-form og altid rolige hav en stor favorit hos os, men samtidig elsker vi at gå ture langs Rendezvous Bay, hvor du kan nyde synet af imponerende St. Maarten “lige ovre på den anden side”. Shoal Bay East er det perfekte sted at snorkle, eller blot sidde med et køligt glas vin og nyde solens sidste stråler. Meads Bay er prydet med hyggelige restauranter, glitrende azurblåt hav og samtidig her, hvor du finder nogle af øens mest luksuriøse hoteller og resorts.

PERFEKT BELIGGENDE CARIBISK JUVEL

 

En rejse til Anguilla er sjældent bare en 1-2 ugers badeferie. Faktisk anser vi øen for at være en af de bedst beliggende i Det Caribiske Hav, når snakken falder på ø-hop og kombinationer af forskellige rejsemål. Anguilla ligger side om side med St. Maarten / St. Martin, ligesom også St. Barth ligger et par stenkast væk.

Dertil har du mulighed for dagligt at flyve direkte mellem Anguilla og Miami, ligesom den nordlige beliggenhed også betyder, at du kan kombinere din uforglemmelige badeferie med shopping i New York. Det er med til at gøre Anguilla til noget helt specielt. At du kan stå på en ø, som på en måde giver dig følelsen af at være midt i ingenting, men alligevel i nærheden af det hele.

Chichen Itza - Mexico
El Castillo pyramiden - Chichen Itza

Yderligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Der kræves ikke visum til Anguilla
for danske statsborgere ved ferierejser med varighed op til maksimalt 90 dage.

Det er vigtigt, at du ved indrejse, kan fremvise en returbillet eller en billet videre til en anden destination, med dato inden for 90 dage efter ankomst til Anguilla.

Derudover skal du altid have tiltrækkelig med kapital til at dække udgifter under opholdet samt et pas, som er gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst. Derudover anbefaler vi, at du som minimum har 2 blanke sider i passet til eventuelle stempler eller “visa on arrival”.

Ydermere anbefaler vi at tegne en god rejseforsikring før afrejse.

MAGISKE
ANGUILLA

 

Paradisiske strande, luksuriøse boutique-hoteller, frisk seafood og det dejligste turkisblå hav. Hvad mere kan man egentlig drømme om? Anguilla disker op med alt dette, og mere til. Øen er beliggende i den nordøstlige del af Caribien, hvor den flankeres af andre betagende rejsemål såsom St. Martin og St. Barth.

Du kommer nemmest til Anguilla ved at flyve med Air France via Paris, eller KLM via Amsterdam, direkte til St. Maarten, hvorefter du kan nyde en 7-minutters flyvetur med Anguilla Air Services, eller en 20-minutters speedbådtur med Calypso Cruises. Før du ved af det, står du med fødderne i det lune, sukkerhvide caribiske sand.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk

Modtag tilbud