Barbados

Caribien

Vidunderligt folkefærd (Bajans) Sublime boutiquehoteller Rig kultur og gastronomi

DRØMMER DU OM CARIBISKE SANDSTRANDE, HISTORISKE KULTURSKATTE, FANTASTISKE KULINARISKE OPLEVELSER OG SNORKLING MED HAVSKILDPADDER? BARBADOS KALDER

 

Barbados er dér, hvor turkisblå hav møder gyldne sandstrande og solbeskinnede dage forvandles til uforglemmelige nætter. Dette ø-paradis lokker med sin blanding af rig historie, pulserende kultur og lokale (bajans), som byder dig velkommen med åbne arme.

Det første der falder dig ind, når snakken falder på Barbados, er strandene. Oa ja, Barbados’ strande er intet mindre end legendariske. Fra de rolige, krystalklare vande ved Carlisle Bay til surfernes paradis i Bathsheba, fortæller hver del af kystlinjen sin egen fængslende historie. Dyk under bølgerne og udforsk en undervandsverden fyldt med farverige fisk, fortryllende koraldannelser og historiske skibsvrag, samt legesyge havskildpadder.

Men Barbados er mere end blot en tropisk destination til en lækker badeferie. Her kan du vandre gennem det historiske Bridgetown, et UNESCO verdensarvsted, og følg sporene fra øens bemærkelsesværdige fortid. Dyk ned i den lokale musikscene, lad calypsoens rytmer bevæge dig og nyd smagene af Bajan køkkenet, en mundvandsfremkaldende blanding af smage fra det afrikanske, indiske og britiske køkken.

Uanset om du griber vinden på et katamarancruise, udforsker den mystiske Harrison’s Cave, besøger rom destillerier, sidder på en strandbar og nyder brisen eller danser natten lang ved St. Lawrence Gap, så tilbyder Barbados eventyr, der passer til enhver rejsendes lyst. Udforsk verdensklasse golfbaner, vandre de naturskønne kyststier, eller slap ganske enkelt af og lad øens magi skylle over dig.

Bajans, som de lokale kærligt kaldes, er hjertet og sjælen på denne ø. Deres ægte smil, smittende latter og urokkelige stolthed over deres hjemland gør hvert møde mindeværdigt. Engager dig med dem, lær dem at kende eller søg blot deres vejledning for at opdage øens skjulte skatte.

Fra små familieejede hoteller til overdådige resorts, Barbados tilbyder indkvartering, der imødekommer enhvers ønsker. Nogle af øens bedste hoteller inkluderer Sandy Lane, Cobblers Cove og Coral Reef Club. Her kan du nyde kvalitet med et strejf af lokal charme, forkæle dig selv med spa-behandlinger eller spise lækre måltider med udsigt over det turkisblå.

Barbados er ikke kun en destination; det er en følelse, en oplevelse og et minde, der venter på at blive skabt. Uanset om du søger afslapning eller action, vil du finde det her. Så, pak dine tasker og sæt sejl mod Caribiens juvel – Barbados kalder!

Detaljer

Bedste rejseperiode Året rundt

Sommer (maj-okt) 30°

Vinter (nov-apr) 28°

Rejsetid 12-16 timer (1 mellemlanding)

Tidsforskel +6 timer (sommer) | +5 timer (vinter)

I det sydøstlige Caribien skinner Barbados som en perle. Dens kyster, kysset af turkise nuancer, fortæller historier om gyldne sandstrande og historiske legender. Blandt palmebladenes raslen udfolder øens pulserende liv, ledt an af de charmerende bajans, som fortryller alle og enhver, som besøger øen. Her er hver solnedgang en malers drøm, og hver daggry bringer en ny dag med tropisk vidunder. Velkommen til Barbados, hvor Caribiens hjerte slår i perfekt harmoni med naturens omgivelser.

 

Yderligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Der udstedes visa ved ankomst
for danske statsborgere, ved ophold i maksimalt 90 dage.

Det er vigtigt, at du ved indrejse, kan fremvise en returbillet eller en billet videre til en anden destination.

Derudover skal du altid have tiltrækkelig med kapital til at dække udgifter under opholdet samt et pas, som er gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst. Derudover anbefaler vi, at du som minimum har 2 blanke sider i passet til eventuelle stempler eller “visa on arrival”.

Ydermere anbefaler vi at tegne en god rejseforsikring før afrejse.

REJSE TIL
BARBADOS

 

Barbados er en af Caribiens juveler, og en solsikker destination, som byder på smukke strande, et fantastiske folkefærd og utallige oplevelser på land og til vands.
Du kommer nemt til Barbados via 1 mellemlanding og med flyselskaber såsom British Airways, Virgin Atlantic og Condor.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk

Modtag tilbud