Den Dominikanske Republik

Caribien

All-Inclusive i særklasse Rige naturoplevelser Smukke, caribiske byer

DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK ER SPÆKKET MED SKATTER,
OG EN Ø, HVOR DU FINDER ALL-INCLUSIVE I SÆRKLASSE,
SPEKTAKULÆR NATUR OG KULTUR-PERLER

 

Det hører til sjældenhederne at finde et komplet rejsemål, hvor highlights både inkluderer fantastiske badestrande, smukke og frodige nationalparker og rige kulturoplevelser.
Men alt det, og mere til, kan du få på Den Dominikanske Republik. Denne ø, i hjertet af Det Caribiske Hav, er en af Caribiens største af slagsen, og samtidig en af de mest prisvenlige.

Tag til Punta Cana og nyd en All-Inclusive oplevelse for livet. Her finder du lækre poolområder, kilometerlange sandstrande til uforglemmelige gåture i solopgangen, 5-stjernede luksusresorts og millioner af svajende, grønne palmer. Tag på ekskursioner til kaffeplantager, besøg lokale skoler, drøn rundt på ATV eller sejl ud til paradisiske Isla Saona.

Er du til mere action, så besøg den mere ukendte all-inclusive destination Puerto Plata, hvilket især kan anbefales, hvis du er vild med kite- og windsurfing. Puerto Plata ligger nemlig side om side med Cabarete, som er en af verdens mest kendte inden for netop disse sportsgrene.

Vil du ud til det ægte Caribien, hvor de færreste turister valfarter til, så vælg skønne Samaná i Las Terrenas området på øens uberørte nordkyst. I vintermånederne er det også her, hvor pukkelhvalerne hører til, hvilket giver dig helt unikke muligheder for at opleve disse majestætiske væsener. Naboen til Samaná hedder Los Haitises Nationalpark, og er landets smukkeste!

For den komplette rejse til Den Dominikanske Republik, så anbefaler vi stærkt at kombinere flere lokationer. I dette tilfælde er det et absolut “must do” at tilføje Santo Domingo til din rejse. Denne historisk hovedstad er en af Caribiens mest charmerende, og byder på fremragende boutiquehoteller, brostensbelagte stræder og historiske katedraler.

Detaljer

Bedste rejseperiode Oktober - August

Sommer (maj-okt) 32°

Vinter (nov-apr) 28°

Rejsetid 13-16 timer med én mellemlanding

Tidsforskel -6 timer (sommer) | -5 timer (vinter)

Den Dominikanske Republik er en af Caribiens
mest komplette øer. Her får du alt fra smukke sandstrande
til storslåede byoplevelser og rig, frodig jungle.
Oplev lækre All-Inclusive resorts, drag på catamaranture
eller kitesurf gennem det azurblå hav.

 

Yderligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Der kræves ikke visum til Den Dominikanske Republik
for danske statsborgere ved ferierejser med varighed op til maksimalt 30 dage.

Det er vigtigt, at du ved indrejse, kan fremvise en returbillet eller en billet videre til en anden destination, med dato inden for 30 dage efter ankomst til Den Dominikanske Republi.

Derudover skal du altid have tiltrækkelig med kapital til at dække udgifter under opholdet samt et pas, som er gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst. Derudover anbefaler vi, at du som minimum har 2 blanke sider i passet til eventuelle stempler eller “visa on arrival”.

Ydermere anbefaler vi at tegne en god rejseforsikring før afrejse.

REJSE TIL
DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK

 

Du kommer nemmest til Den Dominikanske Republik ved at flyve med Air France via Paris, Condor via Frankfurt eller Iberia via Madrid. Derudover er der utallige muligheder for kombinationer med andre øer, eller USA, hvor der er daglige flyvninger fra bl.a. New York og Miami.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk

Modtag tilbud