Dubai

Mellemøsten

Verdensklasse shopping Eminente luksushoteller Kulinarisk gourmet-mekka

EKSTRAVAGANCE, UENDELIGE MULIGHEDER OG LUKSUS
ER DE BEDSTE BESKRIVELSER PÅ GLAMORØSE DUBAI,
HVOR ØRKEN MØDER FUNKLENDE STORBY.

 

Det er svært at undgå at beundre Dubai for dets endeløse ambitioner og evne til at udtænke og realisere projekter, som andre steder aldrig ville komme af tegnebrættet. Dette er et superlativhungrende samfund, der har affødt dristige, høje bygninger og palmeformede øer. Sci-fi-koncepter som flyvende taxaer, et lynhurtigt Hyperloop-tog og en hær af robocops er alle udtryk for en tankegang, der omfavner fremtiden. Med mange flere storslåede projekter i støbeskeen til Verdensudstillingen 2020 er det klart, at Dubai er en by, der er fast besluttet på at skrive sin egen historie.

Dubai er et førende sted for shopping, der er vært for ikke bare én, men to store årlige shoppingfestivaler. Shopping er en fritidsaktivitet her, og indkøbscentre er meget mere end blot en samling af butikker. Nogle af dem ligner et italiensk eller persisk palads og lokker besøgende med surrealistiske attraktioner som en indendørs skibakke, et kæmpe akvarium eller en botanisk have under åben himmel. I mellemtiden har en ny række udendørs indkøbscentre i bymæssig stil udvidet shoppingspektret endnu en gang.

Fra prangende resorts, elegante tagterrasser og sydende strandklubber til smarte cocktailbarer, shisha-lounges og koncerter under stjernerne – Dubai leverer glamour for enhver. Det meste af nattelivet er centreret omkring de luksuriøse hoteller, mens der heller ikke er mangel på lokale spillesteder med levende musik og Dubai Opera i verdensklasse.

Dubai er den første by i Mellemøsten, der er kommet på UNESCO’s liste over kreative designbyer, der fredeligt deles af kulturer fra alle verdenshjørner. Denne mangfoldighed kommer til udtryk i det kulinariske landskab, mode, musik og forestillinger.

Nyd nogle af verdens lækreste hoteller såsom spektakulære Burj Al Arab, det majestætiske Atlantis The Palm eller ikoniske Jumeirah Beach Hotel.

Detaljer

Bedste rejseperiode November - April

Sommer (maj-okt) 39°

Vinter (nov-apr) 28°

Rejsetid 7 timer fra CPH eller HAM (direkte)

Tidsforskel +2 timer (sommer) | +3 timer (vinter)

Dubai er på rekordtid blevet et af verdens
hotteste rejsemål, når det drejer sig om sol, sommer,
shopping, verdensklasse hoteller og bling så det brager.
Drøn rundt i ørkenen på ATV, eller rundt i gaderne i
en Lamborghini. Læg dig ved poolen, besøg Atlantis’
akvarie eller nyd udsigten fra Burj Khalifa.
Her hersker det luksuriøse liv bedre end nogensinde.

 

Yderligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Der kræves ikke visum til De Forenede Arabiske Emirater
for danske statsborgere, ved ophold i maksimalt 90 dage.

Det er vigtigt, at du ved indrejse, kan fremvise en returbillet eller en billet videre til en anden destination.

Derudover skal du altid have tiltrækkelig med kapital til at dække udgifter under opholdet samt et pas, som er gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst. Derudover anbefaler vi, at du som minimum har 2 blanke sider i passet til eventuelle stempler eller “visa on arrival”.

Ydermere anbefaler vi at tegne en god rejseforsikring før afrejse.

REJSE TIL
DUBAI

 

En rejse til Dubai kunne ikke være meget nemmere. Du kan flyve direkte fra enten København eller Hamborg med Emirates på blot 6 timer, eller flyve ud af Aarhus, Billund eller Aalborg med 1 mellemlanding. Nyd et af verdens bedste flyselskaber, verdensklasse service og før du ved af det, så dukker UAE op.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk

Modtag tilbud