Mauritius

Det Indiske Ocean

Naturskønne omgivelser Sublime koralrev Fantastiske resorts

KORALREV-OMKRANSEDE MAURITIUS ER UTVIVLSOMT
EN AF DE MEST NATURSKØNNE ØER VERDEN OVER.
UDFORSK SPRUDLENDE VANDFALD, SNORKEL MED DELFINER
OG MØD FORSKELLIGE, SPÆNDENDE KULTURER

 

Mauritius, som er omkranset af dramatiske koralrev, er med rette berømt for sit safirblå vand, sine gyldne sandstrande og de mange luksusresorts. Men der er så meget mere tiltrækkende ved Mauritius end bare strandene, og det virkelig en ø, der belønner selv de mindste forsøg på at udforske. Der er vandreture i det skovklædte og bjergrige indre af landet og dykning og snorkling i verdensklasse til havs. Der er bådture til mere eller mindre perfekte småøer og udflugter til botaniske haver og koloniale plantager.

Mauritius er et fantastisk kulinarisk rejsemål, hvor man også kan se rigt dyreliv. Og det virkelige Mauritius, væk fra badebyerne, lyser op med de mange kulturer, som viser sig ved vidunderlig street food, templer og multinationaliteter.

Drag til det spektakulære Le Morne område, hvor du bl.a. kan bo på et af vores favoritresorts, LUX* Le Morne (5*). Her finder du Le Morne Brabant bjerget, som på spektakulær vis skyder op i vejret, og på mange måder er Mauritius’ fornemmeste selling point. Hernede kan du slappe af på sublime sandstrande, nyde adrenalinfremkaldende kitesurfing eller bare slange dig ved poolområdet på dit luksusresort.

Vil du tættere på byliv og og føromtalte street food, så tag mod nord, hvor Grand Baie venter. Kig efter souvenirs, nyd lækre karryer eller retter fra det afrikanske køkken. Du kan naturligvis også bare stå på stranden, eller snorkle i havet, og spejde efter delfiner, som flittigt leger rundt i området.

For den ultimative badeferie, så venter Belle Mare stranden på Mauritius’ østkyst. Her ligger nogle af øens bedste hoteller, og hvem elsker ikke en kombination af luksus og turkisblåt hav?
Gå lange ture i det sukkerhvide sand, eller spil en omgang golf på legendariske golfbaner.

Du kan krydre din rejse til Mauritius med adskillige oplevelser, hvor vi især vil anbefale en dagstur til Chamarel’s “Seven Colored Earth”. Disse spektakulære klitter, der er omgivet af skov og spreder sig i syv forskellige farver (rød, brun, violet, grøn, blå, lilla og gul), blev dannet takket være et sjældent sammenfald af vulkansk aktivitet, der bragte en række forskellige elementer sammen, hver med deres egen særskilte nuance.

Detaljer

Bedste rejseperiode Året rundt

Sommer (maj-okt) 25°

Vinter (nov-apr) 30°

Rejsetid 13-17 timer med én mellemlanding

Tidsforskel +2 timer (sommer) | +3 timer (vinter)

Hoteller

Full star

5

Mauritius, Det Indiske Ocean

LUX* Grand Gaube

LUX* Grand Gaube er Mauritius’ måske smukkest designede resort, og ligger på øens nordkyst, hvor betagende bugter og skyhøj kvalitet venter.

Priseksempel

10 nætter fra 17.500,- kr. per person v/2 pers. inkl. fly

Prisklasse information

Der tages forbehold for varierende priser i forhold til lav/højsæson.
Prisklasser er kun en indikation for pris per person.

Læs mere om hotellet

Mauritius er på mange måder hjertet
af Det Indiske Ocean. Dette dramatiske landskab
kan få de fleste til at blæse bagover. De frodige bakker,
de gyldne sandstrande og de smukke boutiquehoteller.
Mauritius har noget for alle og enhver.

 

Yderligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Der kræves ikke visum til Mauritius
for danske statsborgere ved ferierejser med varighed op til maksimalt 90 dage.

Det er vigtigt, at du ved indrejse, kan fremvise en returbillet eller en billet videre til en anden destination, med dato inden for 90 dage efter ankomst til Mauritius.

Derudover skal du altid have tiltrækkelig med kapital til at dække udgifter under opholdet samt et pas, som er gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst. Derudover anbefaler vi, at du som minimum har 2 blanke sider i passet til eventuelle stempler eller “visa on arrival”.

Ydermere anbefaler vi at tegne en god rejseforsikring før afrejse.

REJSE TIL
MAURITIUS

 

Der er rigeligt med muligheder, for at komme nemt og bekvemt til Mauritius, i hjertet af Det Indiske Ocean. Flyv eksempelvis med Emirates via Dubai (med mulighed for et stopover), Turkish Airlines via Istanbul, Air France eller Air Mauritius via Paris eller London Heathrow – og mange flere. Typisk rejsetid er 14-17 timer.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk

Modtag tilbud