Mexico

Caribien

Fantastiske all-inclusive resorts Maya-ruiner og cenotes Sublim dykning og smukke koralrev Snorkling med hvalhajer

HISTORISK KULTUR, LÆKRE SANDSTRANDE,
VERDENSKLASSE DYKNING OG GOURMET..
MEXICO ER DESTINATIONEN, SOM HAR DET HELE

 

Ikke mange rejsemål verden over kan nå Mexico til sokkeholderne, når det kommer til oplevelser, afslapning eller sågar resortoplevelser. Her behøver du ikke gå på kompromis, men nyde at du mere eller mindre har frit valg på alle hylder. Udforsk nogle af de vestlige verdens mest historiske byer, deriblandt Mexico City, hvor det kulinariske fokus møder både nutidens og fortidens Mexico. Besøg Teotihuacán’s majestætiske pyramider, slentre nedad de farverige stræder i autentiske Oaxaca eller gå på opdagelse i pastelfarvede Meridá.

Kombinér Mexico’s smukke byer med en uforglemmelig badeferie på Yucatan-halvøen, hvor all-inclusive mekkaet Cancun, Riviera Maya’s centrum Playa Del Carmen samt det hippe og charmerende maya-paradis Tulum venter. Nyd all-inclusive i særklasse på ét af de mange luksuriøse resorts, hvor dine-around privilegier, mulighed for at spise og drikke 24 timer i døgnet og outstanding service er hverdag.

Start en spændende dag med et visit ved de ældgamle maya-ruiner i Tulum, hvor I får et krystalklart indblik i hele maya kulturen og menneskerne bag. Oplevelsen ender for foden af Playa Paraiso, en af de smukkeste strande langs den frodige Riviera Maya. Er du i Mexico mellem juni og august/september, så venter der spektakulære oplevelser, som du aldrig vil glemme. Her kan du snorkle med hvalhajer ud for paradisøerne Isla Mujeres og Isla Contoy, ligesom du også kan opleve havskildpadderne komme op på stranden i Cancun, for at lægge æg.

Er du klar til at gå “off the beaten path” for at besøge steder, som ikke alle andre tager til? Så er en fed familieferie eller en romantisk getaway til mexicanske perler som Los Cabos, Punta Mita eller Zihuatanejo oplagt. Mexico er spækket med indtryk og eventyr, og det er et rejsemål, som ikke kan besøges nok gange.

Hvalsafari i Los Cabos
Mexico City

Detaljer

Bedste rejseperiode Året rundt

Sommer (maj-okt) 32°

Vinter (nov-apr) 28°

Rejsetid 13-16 timer med én mellemlanding

Tidsforskel -7 timer (sommer) | -6 timer (vinter)

Hoteller

Full star

5

Mexico, Caribien

Secrets Akumal

Secrets Akumal ligger ud til skildpaddebugten langs frodige Riviera Maya, er kun for voksne, og kendt for sin omfattende Unlimited Luxury All-Inclusive.

Priseksempel

10 nætter fra 23.500,- kr. per person v/2 pers. inkl. fly

Prisklasse information

Der tages forbehold for varierende priser i forhold til lav/højsæson.
Prisklasser er kun en indikation for pris per person.

Læs mere om hotellet

Nyd Cancun’s turkisblå hav, Tulum’s magiske maya-ruiner,
snorkel med hvalhajer fra paradisøen Isla Mujeres
eller lad dig forkæle i Los Cabos.
Lyder det som noget for dig?

 

MEXICANSKE SOMMER-FÆNOMENER

 

Mexico er fantastisk året rundt, men vi er især vild med at besøge Yucatan-halvøen mellem juni og august, hvor helt særlige begivenheder finder sted. Bor du langs den smukke strand i Cancun, så kan du, når mørket falder på, se hundredvis af havskildpadder komme op på stranden for at lægge æg. Et rørende og ganske himmelsk syn.

Er du til snorkling, så får du ikke en mere eventyrlig oplevelse end ud for Isla Mujeres og Isla Contoy, hvor majestætiske hvalhajer nyder den mexicanske sol i 3-4 måneder – hver sommer.

Secrets Maroma - Riviera Maya
Secrets Maroma (Adults Only) - Riviera Maya

DINE AROUND ALL-INCLUSIVE I SÆRKLASSE

 

Glem alt om ordinær all-inclusive med lange køer ved buffetten og halvdårlige drinks.
I Mexico finder du nogle af verdens bedste all-inclusive resorts, hvor du altid har mulighed for at spise på et væld af restauranter (dine around), nyde fantastiske drinks og snaksagelige bartendere, samt give dig i kast med et hav af adrenalinfremkalende aktiviteter – både på land og til vands.

Du finder disse all-inclusive perler både ud mod Det Caribiske Hav og mod Stillehavet, men mange af dem ligger specifikt langs den grønne Riviera Maya samt i romantiske Los Cabos.

MAYA KULTURENS INDFLYDELSE

 

Mexico er mere end bare sol, sommer og fantastisk klima. Her venter nogle af de smukkeste kulturoplevelser i denne del af verden – og det hænger sammen med den unikke maya kultur, som har hersket i flere hundrede år – og stadig gør det.

Vi er især vilde med UNESCO-perlen Chichen Itza, hvor du finder den 30-meter høje pyramide, El Castillo, som nemt kan besøges på en dagstur fra Riviera Maya. Er du i Mexico City området, så er Teotihuacán et must. Af de mere ukendte, så kan vi varmt anbefale ruinerne i Coba, Palenque i delstaten Chiapas samt naturligvis de verdenskendte maya-ruiner i Tulum.

Chichen Itza - Mexico
El Castillo pyramiden - Chichen Itza

Yderligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Der kræves ikke visum til Mexico
for danske statsborgere ved ferierejser med varighed op til maksimalt 180 dage.

Det er vigtigt, at du ved indrejse, kan fremvise en returbillet eller en billet videre til en anden destination, med dato inden for 180 dage efter ankomst til Mexico.

Derudover skal du altid have tiltrækkelig med kapital til at dække udgifter under opholdet samt et pas, som er gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst. Derudover anbefaler vi, at du som minimum har 2 blanke sider i passet til eventuelle stempler eller “visa on arrival”.

Ydermere anbefaler vi at tegne en god rejseforsikring før afrejse.

OMRÅDER I MEXICO

CANCUN

Beliggende i den nordlige del af Yucatan-halvøen, og kendt for sin fantastiske, flere kilometerlange kridhvide sandstrande og det turkisblå Caribiske Hav, luksuriøse all-inclusive resorts, sprudlende natteliv med barer og natklubber, fremragende shopping og meget mere.
Fra Cancun kan du nemt tage på dagstur til paradisøen, Isla Mujeres, hvorfra du om sommeren kan komme ud og snorkle med majestætiske hvalhajer. Fra føromtalte strand i Cancun, kan du mellem juni og august se havskildpadder komme op på stranden, for at lægge æg.

PLAYA DEL CARMEN

45 minutter syd for Cancun ligger denne mexicanske by, som formår at kombinere souvenirshopping, hyggeligt byliv, restauranter og natteliv med en beliggenhed helt ud til havet.

Herfra kan du bl.a. sejle til Cozumel, som er verdenskendt som dykkerdestination, men du befinder dig højst sandsynligt i Playa Del Carmen i forbindelse med en dagstur fra et af de mange fantastiske all-inclusive resorts, som ligger i Playacar og langs Riviera Maya.

TULUM

Tulum er efterhånden en af de mest hippe destinationer, ikke blot i Mexico, men i denne del af verden. Området er kendt for sine historiske maya-ruiner, som ligger spektakulært helt ud til det turkisblå Caribiske Hav.

Tulum er spækket med charmerende og cool boutique-hoteller, så er du ikke til all-inclusive eller enorme pool-områder, så er dette et vidunderligt sted at feriere.

Tulum ligger syd for Playa Del Carmen, og under opholdet her kan du bl.a. tage på dagstur til naturlige adventureparker, bade i cenotes eller slentre en tur langs den verdenskendte sandstrand, som aldrig synes at ende.

RIVIERA MAYA

Dette smukke område dækker over strækningen fra Puerto Morelos, lige syd for Cancun, helt ned til Sian Ka’an Biosphere syd for Tulum. Når du helt herned, så stop ikke men fortsæt ned til Bacalár lagunen, som er kendt for at have et hav af turkisblå nuancer.

Riviera Maya er kendt for den spektakulære natur, hvoraf store dele af områderne er totalt uberørte. Det er dog også langs selvsamme strækning, at mange af de store, famøse all-inclusive resorts ligger.

LOS CABOS

Er du på udkig efter forkælelse på højeste niveau, og er du mere til dramatiske klippeformationer, yoga, vild resort-luksus og total afslapning, dog krydret med muligheden for natteliv, så er Los Cabos det helt rette.

Denne jetsetter-destination ligger i den vestlige del af Mexico, i Baja California Sur, og helt ud til Stillehavet – sydøst for Californien. Her venter nogle af Mexico’s lækreste hoteller, mulighed for fed surfing samt smukke omgivelser.

MEXICO CITY

En af de mest inspirerende og visuelt smukkeste storbyer verden over, men alligevel ekstremt undervurderet, er Mexico City.

Hovedstaden i Mexico byder bogstaveligt talt op til dans med brostensbelagte gader og stræder, historiske monumenter, betagende katedraler, nogle af landets bedste gourmetrestauranter, og så må du naturligvis ikke gå glip af en dagstur til pyramiderne ved Teotihuacán.

MEXICO’S UKENDTE PERLER

Der findes et hav af spændende steder at besøge i Mexico, og mange af disse er helt eller delvist ukendte for de fleste.
Vi elsker især “San Miguel de Allende”, også kendt som verdens bedste by, flere år i træk. “Oaxaca” byder på nogle af Mexico’s mest autentiske, verdensklasse restauranter, og er samtidig et indblik i, hvor vidunderligt et land Mexico er.

Leder du efter en strandferie, hvor din nabo med sikkerhed ikke vil være, så er “Zihuatanejo” og “Punta Mita” nogle af de hotteste nye steder at nyde i solrige Mexico.

EVENTYRLIGE
MEXICO

 

Mexico er et all-in-one rejsemål, betydende at du her får alt du overhovedet drømmer om. Fra smukke sandstrande ved Yucatan-halvøen helt ud mod Det Caribiske Hav, resort-forkælelse på højeste niveau i Los Cabos og maya-ruinerne i Tulum til sublime byoplevelser i Mexico City, Oaxaca, San Miguel de Allende og Meridá.
Mexico har det hele!

Der findes et hav af muligheder for at komme hurtigt til og fra Mexico. Generelt skal du regne med én mellemlanding i hver retning og en total rejsetid på ca. 13-16 timer per vej. Flyselskaber som Lufthansa, KLM, Air France, Swiss/Edelweiss og flere står klar til at flyve dig mod drømmeferien i Mexico.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk

Modtag tilbud