St. Barth

Caribien

Caribiens bedste shopping Smukke turkisblå bugter Fransk elegance og caribisk luksus

ST. BARTH ER EN AF VERDENS MEST ATTRAKTIVE ØER, BELIGGENDE I DET CARIBISKE HAV, HVOR SOFISTIKERET FRANSK ELEGANCE MØDER CARIBIENS SUBLIME KLIMA OG ATMOSFÆRE

 

St. Barth, beliggende i det funklende Caribiske Hav, og stedet hvor det bedste fra Frankrig møder det bedste fra Caribien. Denne caribiske perle kombinerer turkisblå bugter og kyster med en dyb fransk charme, hvilket gør den til et sandt mekka for dem, der søger raffineret luksus.

På øens luksusresorts eller i private villaer, kan du vågne op til en uforstyrret udsigt over det glitrende hav, dase ved en infinity-pool eller lade dig opsluge af de betagende solnedgange, som øen er kendt for. Blandt øens mange udsøgte luksusresorts skinner hoteller som Eden Rock, Le Barthélemy, Rosewood Le Guanahani, Cheval Blanc Isle de France og Le Sereno særligt igennem. Disse resorts, kendt for deres førsteklasses service, byder alle på den uforglemmelige ferie, som du drømmer om. Elsker du små boutiquehoteller, så er vi vilde med Hotel Manapany og Villa Marie Saint Barth, hvor der virkelig er kredset om hyggen, samtidig som at hotellerne har bæredygtighed for øje.

Men Saint Barth handler ikke kun om afslapning og luksusresorts. Øens restauranter er en kulinarisk drøm for enhver gourmetelsker. Nyd franske delikatesser og friskfangede caribiske hummere, mens du sipper til en god flaske Champagne.

Gustavia, Saint Barth’s pulserende hjerte, med sine brostensbelagte gader, luksusbutikker og kunstgallerier, indkapsler en rig kulturarv, som enhver besøgende vil finde fascinerende. Vandrer du gennem gaderne, så vil du støde på designbutikker såsom Cartier, Louis Vuitton, Chanel og lokale skatte som Lolita Jaca og Vanita Rosa. Disse butikker repræsenterer det bedste inden for både internationalt design og lokalt håndværk.

Planlæg din drømmerejse nu, og lad St. Barth’s magi forføre dig i et paradis af luksus, ekstraordinær kvalitet og betagende omgivelser.

Detaljer

Bedste rejseperiode Året rundt

Sommer (maj-okt) 30°

Vinter (nov-apr) 28°

Rejsetid 13-16 timer (2 mellemlandinger)

Tidsforskel +6 timer (sommer) | +5 timer (vinter)

Velkommen til St. Barth: En juvel i Caribiens azurblå hav. Her mødes det himmelske Caribien med fransk elegance. Her bliver drømme til virkelighed. Nyd sublime sandstrande og turkisblå bugter, kør rundt i det grønne, bakkede landskab eller gå på luksus-shopping i Gustavia. Oplev en verden, hvor luksus ikke bare er standard, men en livsstil. Gastronomiske mesterværker, charmerende boulevarder og en kulturrig historie venter på dig. Er du vild med beach clubs og fede rytmer, så er St. Barth Caribiens hotspot for netop dette. Læg dagligdagen bag dig, og lad St. Barth’s magi forføre dig.

 

Yderligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Der udstedes visa ved ankomst
for danske statsborgere, ved ophold i maksimalt 90 dage.

Det er vigtigt, at du ved indrejse, kan fremvise en returbillet eller en billet videre til en anden destination.

Derudover skal du altid have tiltrækkelig med kapital til at dække udgifter under opholdet samt et pas, som er gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst. Derudover anbefaler vi, at du som minimum har 2 blanke sider i passet til eventuelle stempler eller “visa on arrival”.

Ydermere anbefaler vi at tegne en god rejseforsikring før afrejse.

REJSE TIL
ST. BARTH

 

St. Barth er Caribiens juvel inden for luksus, ekstravagance og shopping. Du kommer nemmest til St. Barth ved at flyve til naboøen St. Maarten, hvorefter du enten kan flyve videre over til St. Barth på blot 15 minutter, eller sejle fra Marigot på den franske side af øen (St. Martin), hvilket tager omtrent 1 time.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk

Modtag tilbud