Thailand

Asien

Kultur og natur i særklasse Palmespækkede paradisøer Formidabel street food

ASIATISK GÆSTFRIHED MØDER LUKSUSRESORTS, FRODIG NATUR OG
SKELSÆTTENDE KULTUR I THAILAND, SOM KAN FÅ SELV DEN STØRSTE
GLOBETROTTER TIL AT BLIVE IMPONERET.

 

Thailand er et af verdens mest populære rejsemål, og har været der i en lang årrække, hvor mennesker fra nær og fjern har nydt godt af fantastiske badestrande, sublim asiatisk gourmet, store smil fra det thailandske folkefærd, historiske sights og meget, meget mere. Uanset hvad du leder efter, har Thailand det. Fra spektakulært natteliv til enorme buddhaer og majestætiske templer. Fra Maya Bay, kendt fra box-office succesen, “The Beach”, med Leonardo DiCaprio i hovedrollen, til Krabi’s jungle og spektakulær dykning på Koh Tao.

Hjertet af Thailand er hovedstaden Bangkok, som både er kaotisk og fantastisk på en og samme tid. Fra tuk-tuk’s og scootere til verdens bedste street food, sprudlende barer og spektakulære skyskrabere. Vil du tilføje lidt ekstra action til din rejse til Thailand, så anbefaler vi ofte nogle dage i denne unikke storby, før turen går videre enten nord på mod mytiske templer og buddha-statuer i Ayuthaya og Chiang Mai, eller syd på til paradisøer som Koh Kood, Koh Chang, Krabi, Phuket eller Koh Yao Noi.

Andaman er Thailands drømmekyst: et af de steder, som man ser på et postkort, og som giver én lyst til at sige sit job op og leve i klipklapper… for evigt. Og det er fantastisk. Sukkerhvide strande med blødt sand, azurblåt hav, tårnhøje kalkstensklipper og jungleklædte øer strækker sig ned langs Andamanhavet fra grænsen til Myanmar, til Malaysia. Phuket og Krabi er nogle af de mest kendte feriesteder her i området, men hvis du tager nordpå, vil du opdage dykkersteder i verdensklasse, vandfald og grotter i Phang-Ngas nationalparker.

Ud for østkysten af den thailandske golf finder du de ultimative perler: Koh Samui, Koh Pha-Ngan og Kho Tao. Denne række af spektakulære øer lokker med pudderblødt sand og smaragdgrønne bugter. Koh Samui er spækket med nogle af Thailands fineste resorts, hvor du kan læne dig tilbage og nyde den ultimative personlige service. Koh Pha-Ngan er stedet med en forkærlighed for rolige dage i en hængekøje, samt storslåede full moon parties. Er det dykning og snorklng du rejser til Thailand for, så er det dog Koh Tao, som du bør drage til.

Detaljer

Bedste rejseperiode November - April

Sommer (mar-okt) 31°

Vinter (nov-feb) 28°

Rejsetid 10-16 timer (direkte eller 1 stop)

Tidsforskel +5 timer (sommer) | +6 timer (vinter)

Hoteller

Full star

5

Thailand, Asien

The Surin Phuket

The Surin Phuket er et af de bedste og mest ikoniske strandresorts i Thailand, og byder på vaskeægte luksus ud til en smuk, uspoleret sandstrand.

Priseksempel

10 nætter fra 16.500,- kr. per person v/2 pers. inkl. fly

Prisklasse information

Der tages forbehold for varierende priser i forhold til lav/højsæson.
Prisklasser er kun en indikation for pris per person.

Læs mere om hotellet

Thailand er et af verdens mest komplette
rejsemål, og byder op til dans med spektakulære
sandstrande, storslåede naturoplevelser og
et hav af skelsættende historie og kultur.
Krydderiet er det varme folkefærd, som venter
med smil og åbne arme.

 

Yderligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Der kræves ikke visum til Thailand
for danske statsborgere, ved ophold i maksimalt 30 dage.

Det er vigtigt, at du ved indrejse, kan fremvise en returbillet eller en billet videre til en anden destination.

Derudover skal du altid have tiltrækkelig med kapital til at dække udgifter under opholdet samt et pas, som er gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst. Derudover anbefaler vi, at du som minimum har 2 blanke sider i passet til eventuelle stempler eller “visa on arrival”.

Ydermere anbefaler vi at tegne en god rejseforsikring før afrejse.

REJSE TIL
THAILAND

 

Thailand er spækket med store oplevelser, og disse er tættere på end du måske tror. Der går direkte fly fra København til Bangkok, og dermed kan du også komme til Thailand med kun 1 mellemlanding fra adskillige provinsbyer såsom Aalborg. Populære rejsemål såsom Phuket, Koh Samui og Krabi kan nemt inkluderes i samme flybillet.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk

Modtag tilbud