Zanzibar

Det Indiske Ocean

Fantastiske sandstrande Hyggelige boutique-hoteller Kitesurfing og unik kultur

DYK NED I EN VERDEN, HVOR UBERØRTE SANDSTRANDE MØDER AFRIKANSK KULTUR. ZANZIBAR, SPICE ISLAND, TILBYDER MERE END BLOT NATURSKØNHED. DET ER EN REJSE GENNEM TID, SMAG OG TRADITIONER.

 

Har du nogensinde følt dig draget mod et ø-paradis, der også hvisker fortællinger fra gamle tider? Dyk ned i Zanzibar og lad magien folde sig ud.

Zanzibar er ikke bare en ø; det er en sanseoplevelse fyldt med kultur, historie og naturskønhed. Uanset om du vandrer gennem smøgerne i Stone Town, dykker i dens turkisblå vande, eller slapper af på dens sandstrande, lover Zanzibar minder, der varer hele livet.

Forestil dig dette: Brostensbelagte gader i Stone Town under dine fødder, en blanding af Swahili-rytmer i luften, og århundredgamle historier indgraveret i hver dør. Det er ikke bare en spadseretur; det er en rejse tilbage i tiden. Og når dagen går på hæld, hvorfor så ikke forfølge solen, der dykker ned i horisonten, fra dækket på en traditionel dhow?

Altid drømt om kridhvidt sand? Zanzibar har tonsvis af det! Fra Nungwi til Kendwa er strandende ikke bare drømmende – de er decideret vanedannende. Uanset om du dykker dybt for at hilse på det livlige marine liv eller blot plasker rundt i de funklende lave vande, vil dette lille paradis ikke skuffe.

Men vent, der er mere! Krydderiture? Absolut! Zanzibar er kendt som Spice Island. Udforsk et duftende eventyr og opdag, hvorfor nelliker og muskatnød ikke kun er til køkkenet.
I Zanzibar har hvert hjørne en historie, hver bølge en sang, og hver brise bærer løftet om endnu et uforglemmeligt øjeblik. Så pak solhatten, rul ærmerne op og kom og skab nogle minder!

Er du klar til Zanzibar? Det venter… bare på dig!

Detaljer

Bedste rejseperiode Jan-Feb / Jun-Okt

Sommer (maj-okt) 27°

Vinter (nov-apr) 29°

Rejsetid 12-15 timer (1 mellemlanding)

Tidsforskel +1 time (sommer) | +2 timer (vinter)

Drag til Zanzibar og bliv øjeblikkeligt fortryllet af dens sublime sandstrande, rige kultursammensmeltning, og den berusende duft af krydderier i luften. I Stone Town bliver historien levende ved hvert sving, mens øens kyst inviterer dig til at glemme tiden. Dyk under de azurblå bølger for at opdage farverige koralrev, eller udforsk kitesurfing. Fra lækre Swahili-retter til pulserende markeder, Zanzibar er ikke bare en destination – det er en oplevelse. Kom med os, og lad Spice Island fortrylle dig!

 

Yderligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Der udstedes visa ved ankomst
for danske statsborgere, ved ophold i maksimalt 90 dage.

Det er vigtigt, at du ved indrejse, kan fremvise en returbillet eller en billet videre til en anden destination.

Derudover skal du altid have tiltrækkelig med kapital til at dække udgifter under opholdet samt et pas, som er gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst. Derudover anbefaler vi, at du som minimum har 2 blanke sider i passet til eventuelle stempler eller “visa on arrival”.

Ydermere anbefaler vi at tegne en god rejseforsikring før afrejse.

REJSE TIL
ZANZIBAR

 

Zanzibar er den perfekte bounty-destination til dig, som ønsker at kombinere hvide sandstrande med kultur og vandsport. Du kommer nemt til Zanzibar via 1 mellemlanding og med flyselskaber såsom Turkish Airlines, KLM, Qatar Airways og mange flere.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk

Modtag tilbud