Gavekort til drømmerejsen

Hvis du vil overraske en, som du holder af, med en fantasik gave, så giv personen et rejsegavekort til Makai Travels.

Makai Travels er et 100% dansk rejsebureau, og en del af The Makai Travel Group, som ejes af Wendie Pedersen og Rasmus Kirketerp.

Det var kærlighed ved første blik da vi for første gang satte fødderne i sandet i Maldiverne, tilbage i 2015. Maldiverne var og er det ultimative paradis.

Vi var begge velbevandret i både Caribien, USA, Mellem-Amerika og flere steder i Asien, inden vores første besøg til Det Indiske Ocean. Men forelskelsen til den helt unikke oplevelse som Maldiverne byder på, er kun vokset sig større, og vi har siden da besøgt utallige af de mere end 200 imponerende Private Island Resorts.

Vi får aldrig nok af de uforglemmelige solnedgange, spektakulære marineliv, imponerende konstruktioner og genuine service som alt sammen bliver indkapslet i en ægte Cast Away feeling. Det kan på ingen måde sammenlignes med nogen anden rejseoplevelse.

Vores ultimative mål med Maldivia er at dele ud af vores viden og hjælpe jer med at skabe jeres eget unikke eventyr i Maldiverne.

Vi har et brændende ønske om at sikre at jeres ferie bliver en nydelse fra A til Å, og gør os derfor stor umage i at lytte, kommunikere og udelukkende håndplukke hoteller og partnere som lever op til den høje standard som vi forventer til vores rejsende.

Den perfekte gave

Her kan du bestille et gavekort til en, som du holder af. Du kan enten vælge at få gavekortet tilsendt med posten eller elektronisk. Den perfekte gave og en uforglemmelig ferie i vente!

TILMELD

NYHEDSBREV

Inspiration, eventyrlige rejseforslag og spændende nyheder, leveret direkte på mail.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående oplevelser er endnu bedre, når de deles med andre. Post dine rejseoplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk