Amilla Maldives 5

Maldiverne / Det Indiske Ocean

UPSCALE MALDIVISK LUKSUSRESORT, I HJERTET AF BAA ATOLL, ELSKET FOR SINE SMUKKE HVIDE POOLVILLAER, LIVLIGE HUSREV OG GOURMET

 

På jagt efter et fortryllende, komplet, private island resort i Maldiverne? Så finder du ikke et meget bedre sted end Amilla Maldives. Beliggende i den spektakulære Baa Atoll, som er et UNESCO Biosphere Reserve.

Her er du omkranset af et af de mest marinerige husrev i Maldiverne, hvor du kan opleve alt fra havskildpadder til fredfyldte eagle rays og hvis du er heldig, de majestætiske manta rays. Hundredvis af manta rays valfarter nemlig til Hanifaru Bay, 10 minutter med båd fra resortet, hvert år mellem maj og oktober.

Livet på Amilla Maldives er på én side upscale, moderne og futuristisk, men samtidig autentisk maldivisk og et resort, som formår at highligte de exceptionelle ting, på en bæredygtig, innovativ måde.

Øen er stor og spækket med smuk, grøn vegetation, som giver den junglefornemmelse, som tager din ferie i Maldiverne til helt nye højder.
Kun 30% af Amilla er udviklet, og det er med fuldt overlæg. Der kunne være hundredvis af villaer, men her er blot 67 styk, hvilket er med til at placere Amilla i superligaen inden for luksuriøse, boutiqueresorts i Maldiverne.

Fra øjeblikket hvor vandflyet lander, så bliver du blæst bagover af turkisblåt hav, tusindvis af svajende palmer og hvide nuancer fra villaerne over vandet, og residences langs strandene.

I hjertet af øen ligger Maldivernes originale Treetop Villas med pool, hvor du bor i trætoppene og kan nyde udsigten over Det Indiske Ocean, lyden af fuglefløjt og samtidig blot være få meter fra de kridhvide sandstrande.

7 restauranter og et udvalg af barer dukker op, som du bevæger dig gennem vegetationen, på gåben eller cykel. Asiatiske specialiteter, crispy italienske pizzaer og frisk seafood er bare nogle af herlighederne. Fik vi nævnt, at der er gratis is dagen lang fra Chill’d Café?

Nyskabende spaoplevelser, udendørs jungle-gym og snorkling med resortets marinebiolog. Vil du tilføje flere bademuligheder end din private pool og det enorme Indiske Ocean, så kan du bruge tiden ved et af Maldivernes største og smukkeste poolområder, i øvrigt helt ud til lagunen.

Når du spiser i restauranterne, så nyder du samtidig øens produktion af friske salater, grøntsager og frugter, blandt andet. Amilla er på mange måder selvforsynende og leder altid efter nye måder og metoder, at gøre livet mere grønt og bæredygtigt.

Amilla er på mange måder den perfekte, maldiviske ø.

RASMUS KIRKETERP
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig Rådgivning

Er du også vild med Amilla Maldives? Lad os sammen realisere din rejse til Maldiverne.

Telefon (kl. 10-22)

+45 71 74 72 71

Modtag tilbud

De mest populære faciliteter

67 Værelser | 7 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

All inklusive

Bæredygtigt fokus

Egen cykler

Familievenlig

Gourmet

Gratis vandsport

Husrev

Børneklub

Stor ø

Mulighed for djævlerokker

Snorkling

Vandfly transfer

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (14)

 • Beliggenhed i hjertet af Baa Atoll, et UNESCO Biosphere Reserve
 • Et af Maldivernes mest livlige husrev, perfekt til snorkling
 • Alle 67 villaer har privat pool og er som minimum 220 m2
 • Store residences på stranden fra 4 til 8 soveværelser
 • 70% af øen er uberørt, hvilket kreerer den ultimative ø-oplevelse
 • Unikke villaer i form af villaer i trætoppene med panoramaudsigt
 • 10 minutter med speedbåd fra manta ray paradiset, Hanifaru Bay
 • Et af Maldivernes mest bæredygtige og innovative resorts
 • Futuristisk spa med nyskabende spa- og wellnessoplevelser
 • 7 restauranter af høj kvalitet med et hav af valgmuligheder
 • Aktiviteter såsom fodbold og tennis med besøg af professionelle atleter
 • En af Maldivernes bedste "Dine Around" All-Inclusive pakker
 • Gratis is hele dagen lang fra Chill'd Café
 • Stor kids og teen club, hvor kreativitet kommer i fokus
Se flere Se færre

LIVET PÅ AMILLA

 

Amilla Maldives er i bund og grund én stor legeplads. Her kan kreativiteten få frit spil, hos både voksne og børn. Romantiske par vil elske de mange gourmetrestauranter, de private villaer med egen pool og den smukke vegetation, mens børn og teenagere vil elske resortets kids/teen club, det forrygende poolområde og snorklingen direkte fra resortets himmelske kyst. Her trives det moderne med det autentisk maldiviske.

SNORKLING OG DYKNING I BAA ATOLL

 

Baa Atoll er et UNESCO Biosphere Reserve, og det er der flere årsager til. Først og fremmest er atollen spækket med fantastisk dive sites og fiskerige husrev. Ét af disse ligger ved Amilla Maldives.

Her kan du nemt snorkle direkte fra stranden, og det er en fornøjelse for store som små. Ønsker du at snorkle direkte fra villaen, så er vi vilde med resortets Reef Water Pool Villa, hvor du fra terrassen kan gå ned i dybet og se en verden af spektakulære væsener.

Kan du ikke nøjes med skønne havskildpadder, himmelske eagle rays og babyhajer, så anbefaler vi at besøge Amilla Maldives, og Baa Atoll generelt, mellem maj og oktober, hvor store flokke af manta rays ændrer adresse til Hanifaru Bay, blot 10 minutter fra Amilla.

Der er mange fantastiske oplevelser til havs verden over, men at snorkle med disse kreaturer er en af dem, som du aldrig glemmer.

COOL AMILLA

 

Amilla er velsignet med masser af plads, hvilket bl.a. giver mulighed for at dyrke krydderurter, grøntsager og frugt lige her, i hjertet af øen. Disse råvarer bliver brugt i resortets restauranter, så når du sætter tænderne i smagfuld basilikum eller drikker en mojito med frisk mynte, så ved du, hvor det kommer fra.

Amilla er altid ét skridt foran de fleste, og her hviler de aldrig på laurbærrene. Forkæl dig selv med en unik “Amilla Glamping” oplevelse på en privat sandstrand, hvor du sover i en “bubble”, og undervejs bliver kræset om med champagne, privat kok og sauna.

DINE AROUND ALL-INCLUSIVE

 

Selvom All-Inclusive bestemt ikke er en nødvendighed, når du ferierer i Maldiverne, så er det den foretrukne meal plan for mange. Der findes middelmådige og gode all-inclusive pakker, og så findes der exceptionelle af slagsen. Sidstnævnte bliver du forkælet med på Amilla Maldives.

Denne all-inclusive giver nemlig ubegrænsede dine around privilegier, hvilket i bund og grund betyder, at du kan spise på akkurat de restauranter, som du ønsker, hver dag.
Amilla har 7 restauranter, så sørg for at have godt med tid til at udforske dem alle.

I tillæg til dette, så kan du naturligvis nyde lækre vine og smagfulde cocktails fra resortets barer, ligesom du også har mini baren i din villa inkluderet. Prikken over i’et skal findes i de 20% rabat, som du får på ekskursioner, spabehandlinger og andet.

RESTAURANTER & BARER

 

7 RESTAURANTER OG 2 BARER

Amilla Maldives har 7 spisesteder samt 2 barer.
Dertil er der “The Cellar Door” og “Dine by Design”.

FEELING KOI

 

Feeling Koi er Amilla Maldives’ signaturrestaurnat.
Bordene er placeret på dækket over vandet i en førsteklasses position, så du kan se fiskene farte forbi, mens du oplever Amilla’s japanske køkken, herunder et udvalg af frisk sushi og sashimi.

BAROLO

 

Barolo er Amilla’s italienske restaurant, som serverer specialiteter fra det højtelskede Italien. Hjemmelavede ingredienser; nærende italiensk mad. En fantastisk udsigt over den store pool og havet ledsager saftige grillretter, friske grøntsager fra den økologiske køkkenhave og hjemmelavet pasta.

THE EMPEROR BEACH CLUB

 

The Emperor Beach Club ligger ved stranden og er øens sociale centrum. Nyd lette måltider med fødderne i sandet. Det er også hjemsted for Amilla’s tre ugentlige temaaftener, herunder maldiviske retter.
Et vidunderligt sted at nyde smagfulde retter, til lyden og synet af Det Indiske Ocean.

EAST

 

EAST er en hyldest til det indiske køkken. Her kommer du til at opleve smage fra primært det sydlige Indien, som er en blanding af delikate krydderier, friske grøntsager og mørt kød. EAST byder på Tandoor-specialiteter, karryretter og traditionelle desserter.

JOE’S PIZZA

 

Dette pizza-retreat er ganske simpel. Nyd din yndlingspizza med friske urter fra haven, hjemmedyrkede svampe, mørt etisk-dyrket kød og frisklavet, sprød bund. En favorit blandt Amilla’s tilbagevedende, samt nye, gæster.

FRESH

 

Start dagen ved poolen med en nærende morgenmad bestående af tropisk frugt, lækkert bagværk og hjemmelavet yoghurt. Vælg mellem a la carte-retter eller buffet. Du går med garanti ikke sulten herfra, for udvalget er enormt, og smagene vidunderlige.

CHILL’D CAFÉ

 

Friske måltider til at nære krop og sjæl. Salater, sandwich, grillretter, karryretter eller saftige burgere. Akkompagnér måltidet med en læskende juice, wellness smoothies og probiotiske sodavand. Gratis hjemmelavet is og sorbet hele dagen, hver dag.

BAA BAR

 

Sublimt preparerede cocktails, god vin og kølige øl lokker i strandbaren, Baa Bar. Amilla’s DJ står klar til at spille lounge beats, mens solen kaster sit sidste gyldne lys på det rolige vand i lagunen.

SUNSET BAR

 

Fede beats, afkølet champagne, underholdning og spontan sjov. Læn dig tilbage og nyd den mest fortryllende udsigt over Det Indiske Ocean. Forlad ikke baren uden at have nydt et par G&T’s. Amilla har et stort udvalg af gin, som kombineres med resortets egen, hjemmelavede Amilla Tonic.

VILLAER

Amilla Maldives har 67 villaer og residences, alle med privat pool, som ligger fordelt over vandet, på stranden samt i trætoppene omkranset af den smukke vegetation.
Vi er især vilde med resortets Reef Water Pool Villa, hvor du kan snorkle direkte fra villaen, mens Beach Pool Villa er perfekt til strandelskere. Vælg Treetop Pool Villa for en unik villaoplevelse i junglen.

LAGOON WATER POOL VILLA

220 m2 / Max. 2 voksne & 2 børn / 3 voksne

Vågn op til den blide lyd af bølger under dig. Nyd den sublime udsigt fra din ferskvandspool. Gå ned fra dækket for at plaske i lagunen. Med havudsigt på den ene side og lagunen på den anden, er dette et godt bud på det ultimative vandparadis.

REEF WATER POOL VILLA

220 m2 / Max. 2 voksne & 2 børn / 3 voksne

Se ud over revet fra din ultra-behagelige seng, eller sæt dig på dækket og se fiskene pile gennem vandet nedenfor. Disse smukke, maldiviske Water Villas er beliggende lige over det sublime husrev. Disse villaer er nogle af vores favoritter i Maldiverne.

SUNSET WATER POOL VILLA

220 m2 / Max. 2 voksne & 1 barn

Nyd endeløse, afslappende dage i en lagune-hængekøje, der opsuger et panorama af uendelig turkisblå nuancer. Betragt de vidunderlig omgivelser fra din store pool. Nyd et glas champagne, mens solen går ned i horisonten, der maler himlen i forskellige nuancer, hver aften. Dette er ren mindfullness.

TWO BEDROOM TREETOP POOL VILLA

250 m2 / Max. 4 voksne & 2 børn / 2 voksne & 4 børn

Udlev dine 'Tarzan og Jane' fantasier i Maldivernes højeste træhus. Glid gennem en pool med glasvægge beliggende over trætoppene. Nyd panoramaudsigten over øen fra dækket. Kun 20 meter væk via den gemte sti i junglen finder du det smukke hvide sand, specielt dedikeret til gæster, der bor i disse villaer.

BEACH POOL VILLA

470 m2 / Max. 2 voksne & 2 børn / 3 voksne

Få din dosis "vitamin sea" i dette store beach retreat, beliggende midt i det glitrende sand. Se kokospalmer svaje, mens du læner dig tilbage ved siden af din private pool. Få sekunder fra villaen starter husrevet, og før du ved af det, så ligger du og snorkler med havskildpadder og rokker.

TWO BEDROOM LAGOON WATER POOL VILLA

350 m2 / Max. 4 voksne & 2 børn / 2 voksne & 4 børn

Vågn op til den blide lyd af bølger under dig. Nyd den sublime udsigt fra din ferskvandspool. Gå ned fra dækket for at plaske i lagunen. Med havudsigt på den ene side og lagunen på den anden, er dette et godt bud på det ultimative vandparadis.

TWO BEDROOM BEACH POOL VILLA

530 m2 / Max. 4 voksne & 2 børn / 2 voksne & 4 børn

Få din dosis "vitamin sea" i dette store beach retreat, beliggende midt i det glitrende sand. Se kokospalmer svaje, mens du læner dig tilbage ved siden af din private pool. Få sekunder fra villaen starter husrevet, og før du ved af det, så ligger du og snorkler med havskildpadder og rokker.

THREE & FOUR BEDROOM BEACH RESIDENCE

920 m2 / 8 personer (Three Bedroom) / 10 personer (Four Bedroom)

Her kan du dase dagen væk i din 11 meter lange infinity-pool ved stranden. Beundre lyset, der funkler på bølgerne fra balkonen med glasparti. Nyd lækre barbecuemåltider på din oversized terrasse. Din drøm om et privat residence, midt på stranden i Maldiverne, er hermed leveret til dig.

THE GREAT BEACH RESIDENCE (8 BEDROOM)

2.400 m2 / 20 personer

Uanset om du er her med en stor gruppe af venner, eller om I rejser som familie, så kan I nyde dette ekstremt luksuriøse beach residence, med hele 8 soveværelser. Forkæl dig selv med den største villa på Amilla. Overdimensionerede opholdsrum, gigantiske terrasser, enorm privat pool (22 meter totalt). Storslået havudsigt. Denne kronjuvel på stranden er ideel til afslapning, en hyldest til livet og sjov.

THE AMILLA ESTATE (6 BEDROOM)

2.550 m2 / 14 personer

Dette enorme palæ i Maldiverne udstråler afslappede tropiske vibes. Det er perfekt til familier/venner på op til 14 personer. Nyd den stilfulde komfort i en af Maldivernes mest eftertragtede villaer med seks soveværelser. Slap af med din familie eller fest med venner under den smukke stjernehimmel. Find lykken i din private spa. Nyd cocktails på din tagterrasse. Dette er Amilla's svar på et kongerige.

Priser og info

PRISER

FRA 37.000,- KR. PER PERSON FOR 7 NÆTTER VED 2 VOKSNE

Fra-prisen er kun et estimat baseret på udvalgte datoer i den billigste rejseperiode.
Den endelige pris vil afhænge af afrejsetidspunkt på året, valg af værelsestype, meal plan, flyprisen på de faktiske rejsedatoer, eventuelle special offers mm.

Den mest økonomiske periode at rejse til Maldiverne i er mellem maj og september, mens priserne er højere i vinterperioden fra juleferien til og med påskeferien.

Kontakt os for at få tilsendt et skræddersyet tilbud med aktuelle dagspriser på jeres ønskede rejsedatoer. Tilbuddet bliver baseret på det faktiske antal rejsende, samt med præcis den rejselængde, villatype og meal plan, som I ønsker. Alt kan tilrettes ned til mindste detalje.

PRISEN INKLUDERER:

 • Flybillet t/r på Economy Class (f.eks. fra København, Billund eller Hamborg)
 • Transfer t/r mellem lufthavn og resort med vandfly
 • 7 nætters ophold i en Reef Water Pool Villa
 • Halvpension
 • Green Tax og andre obligatoriske skatter og afgifter

PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • Rejse- & afbestillingsforsikring (vi anbefaler Gouda Rejseforsikring)
Meal Plans

MORGENMAD (BB)

Morgenmad er inkluderet som standard og inkluderer måltider i Fresh restauranten.

HALVPENSION (HB)

Halvpension på Amilla Maldives inkluderer “dine around privilegier”, hvilket betyder at du frit kan spise på de restauranter som er åbne til de respektive måltider. Her kan du enten nyde en tre retters menu (à la carte) eller en “set menu”.

HELPENSION (FB)

Helpension har samme inklusioner som halvpension, med tilføjelsen af to retters frokost.

DINE AROUND ALL-INCLUSIVE (DAI)

Dine Around All-Inclusive er Amilla’s All-Inclusive pakke. Foruden morgenmad inkluderer den to retters til frokost og tre retters til aftensmad, ligesom drikkevarer (både alkoholiske og ikke-alkoholiske) er inkluderet dagen lang, samt til måltiderne. Derudover er minibaren i din villa inkluderet, og den opfyldes 1 gang dagligt. Der er 20% rabat på spabehandlinger, Dine by Design kulinariske oplevelser og ekskursioner.

Honeymooners

INKLUSIONER FOR BRYLLUPSREJSENDE

– A bottle of wine
– 1 romantic turndown once during the stay
– 30 min add on to any purchased 60 min Spa treatment
– A selected surprise excursion to be confirmed by Katheeb (Butler) during the stay
– Romantic dinner set up on a beach with 3 course menu excluding beverages

Bryllupscertifikat dateret inden for 6 måneder før ankomst skal kunne fremvises ved ankomst for at kunne få ovenstående.

Børn

BØRN PÅ AMILLA

Amilla Maldives er himmelsk for både voksne og børn, samt familier i alle størrelser.
Her er både let tilgængeligt husrev, fantastisk poolområde, privat pool i villaen, sublim kids/teen club, et hav af aktiviteter såsom cooking classes, tennis og fodbold, samt meget, meget mere.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA AMILLA

Når du skal fra Malé til Amilla Maldives, så har du to muligheder transfermæssigt.
De koster akkurat de samme, og bør derfor vælges ud fra kriterier som personlige ønsker samt hvornår dit fly ankommer til Maldiverne, samt ikke mindst hvornår du flyver hjem igen.

Den primære valgmulighed er transfer med vandfly, som er en signatur i Maldiverne. Det tager ca. 30 minutter. For at komme med vandfly, så kræver det at dit internationale fly lander i Maldiverne før kl. 15:00, da vandflyene kun flyver i dagslys.

Alternativt kan du vælge en kombination af 20 minutter med indenrigsfly og 10 minutter med speedbåd (Domestic Transfer). Denne mulighed er belejlig, hvis dit internationale fly lander i Maldiverne efter kl. 15:00 (enten planlagt eller grundet forsinkelse). Det kan også være en fordelagtig transfermetode, hvis du har et sent fly fra Malé, da du kan komme senere til lufthavnen end med vandfly.

MAKAI REALISERER
DIN REJSE TIL AMILLA MALDIVES

Amilla Maldives er et af de mest komplette privat island resorts verden over. Et himmelsk retreat med fantastiske, store poolvillaer, sublim snorkling fra stranden eller villaen og gourmetmad fra et hav af restauranter.

Jeg elsker deres innovative og bæredygtige fokus, samt at resortet er maldivisk.

Lad os sammen realisere din rejse til Maldiverne.

RASMUS KIRKETERP

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send besked

Telefon (Kl. 10-22)

+45 71 74 72 71

TILMELD

NYHEDSBREV

Inspiration, eventyrlige rejseforslag og spændende nyheder, leveret direkte på mail.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående oplevelser er endnu bedre, når de deles med andre. Post dine rejseoplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk