Cap Juluca, A Belmond Hotel 5.5

Anguilla / Caribien

CAP JULUCA, A BELMOND HOTEL, PÅ HIMMELSKE ANGUILLA, ER INDBEGREBET AF ULTIMATIV LUKSUS OG CARIBISK ELEGANCE. GLÆD DIG TIL VERDENS BEDSTE SANDSTRANDE, KULINARISKE EVENTYR OG SUBLIM KVALITET FRA A-Å.

 

Gør dine drømme til virkelighed på Cap Juluca, A Belmond Hotel, hvor de funklende vande ved Maundays Bay møder Anguillas uberørte hvide sandstrande. Gemt væk i dette tropiske paradis kombinerer dette luksusresort perfekt Middelhavs-æstetik med Caribisk elegance. Her føles hver solopgang som starten på den perfekte dag, og hver solnedgang som verdens bedste.

På Cap Juluca er hvert øjeblik gennemsyret af enestående luksus. Du bydes velkommen i suiter og villaer designet med øje for komfort og stil, hvor du får dig en kongelig oplevelse. Måltiderne bliver en uforglemmelig rejse, med gourmetretter skabt af verdensklasse kokke, inspireret både af øens overflod og globale smagsoplevelser. Resortet er hjemsted for UCHU, Pimms og Cip’s by Cipriani – som alle byder på gastronomi af højeste kvalitet. Uanset om du har lyst til en afslappet brunch ved stranden eller en sofistikeret middag ved stearinlysets skær ved bugten, lover de kulinariske oplevelser her at pirre diverse smagsløg.

Ud over forkælelse tilbyder resortet en bred vifte af aktiviteter. Dyk ned i vandsport såsom paddle board og kajak, udforsk øens livlige koralrev, eller charter en privat yacht for at opdage Caribiens skjulte skatte. For dem, der søger ro frem for spænding, står spaen som et fyrtårn af afslapning, hvor man trækker på Anguillas rige traditioner og naturskatte for at forny både krop og sind.

Men det, der virkelig gør Cap Juluca enestående, er dets engagement i at skabe personaliserede oplevelser. Hvert medlem af personalet er dedikeret til at sikre, at hver gæsts ønsker bliver opfyldt, fra at arrangere en privat middag under stjernerne til at håndplukke den perfekte ø-udflugt.

Anguilla er en af vores favoritter verden over, for her oplever du lokalbefolkningens varme, utrolige lokale restauranter og verdens bedste strand.

I hjertet af Caribien står Cap Juluca, et Belmond Hotel, som Anguillas kronjuvel. Glæd dig til at dykke ned i ultimativ luksus, ro og uforglemmelige oplevelser, der venter på i dette ø-paradis, ud til verdens måske smukkeste strand, Maundays Bay.

RASMUS KIRKETERP
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig Rådgivning

Er du også vild med Cap Juluca, A Belmond Hotel? Lad os sammen realisere din rejse til Anguilla.

Telefon (kl. 10-22)

+45 71 74 72 71

Modtag tilbud

De mest populære faciliteter

108 Værelser | 4 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

Egen cykler

Fantastisk strand

Gratis vandsport

Børneklub

Uspoleret område

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (8)

 • Beliggende ved verdens måske bedste strand - Maundauys Bay
 • Gourmetrestauranter (UCHU, PIIMS, CIP'S)
 • En af Caribiens mest eksklusive spa's
 • Luksuriøse indkvarteringer, alle med havudsigt
 • Udsigt til St. Martin i horisonten
 • Et af Caribiens smukkeste hoteller med marokansk arkitektur
 • Et Belmond hotel er altid garant for ultimativ luksus
 • Caribiens måske smukkeste badeværelser
Se flere Se færre

RESORTET PASSER TIL

 

Cap Juluca, et Belmond Hotel, kendt for sin luksuriøse og romantiske atmosfære, hvilket gør det til et ideelt sted for par, der søger en romantisk getaway. De fantastiske restauanter, det høje serviceniveau og roen er opskriften på det perfekte strandresort. Cap Juluca passer dog også til familier med både små og store børn, som ønsker en uforglemmelig ferie i sandet. Cap Juluca’s beliggenhed ved den evigt rolige Maundays Bay betyder, at selv de mindste roligt kan plaske rundt i det nærmest swimmingpool-agtige, turkisblå hav. Der er ligeledes en kids club på hotellet, ligesom der er adskillige aktivitetsmuligheder.

VILLAER

De 108 værelser, suites og villaer på Cap Juluca, A Belmond Hotel, er nogle af de smukkest designede i hele Caribien. Alle værelsestyper vender mod havet. De smukkede hvidkalkede bygninger, i marokansk arkitektur, lyser op både dagen og natten lang, og indvendigt finder man de smukkeste blå mosaik-lignende gulve og den højeste form for detaljer og kvalitet.

DELUXE BEACHFRONT ROOM

70 m2

Nyd privatliv og ro i din egen strand-oase. Disse værelser ligger idyllisk i den vestlige ende af Maundays Bay. Alle tilbyder rummelige terrasser med udsigt over havet.

PREMIUM BEACHFRONT ROOM

73 m2

Afslapning i absolut komfort. Nyd den luksuriøse kingsize-seng eller forkæl dig selv med en cocktail på din smukke, rummelige terrasse. Hver indkvartering tilbyder enten en hyggelig stue, en privat solterrasse eller en forhøjet tagterrasse.

BEACHFRONT JUNIOR SUITE

102 m2

Beachfront Junior Suites byder på en indbydende kingsize-seng eller to overdådige enkeltsenge, ledsaget af en rummelig opholdsstue og en overdækket terrasse. Visse suiter omfatter også en solterrasse eller en sekundær tagterrasse.

BEACHFRONT ONE BEDROOM PLUNGE POOL CASITA

232 m2

Disse exceptionelle Casitas tilbyder rummelige opholdsområder, perfekte til deling med familie eller venner. Master-soveværelset har en luksuriøs kingsize-seng, mens det andet soveværelse er indrettet med enkelt senge.

BEACHFRONT THREE BEDROOM POOL SUITE

334 m2

Denne unikke suite strækker sig over hele øverste etage en af de smukke, hvide marokansk-designede bygninger. Hvert soveværelse har en luksuriøs og komfortabel kingsize-seng og et marmorspækket badeværelse, en-suite. Master-suitten er forbundet med hovedopholdsområdet, mens det andet og tredje soveværelse har privat udendørs adgang. Og hvad angår udsigten? Den er ganske enkelt betagende, især når den nydes fra den private pool på terrassen.

JONQUIL SUITE

306 m2

Denne signatursuite hylder sjælden på Anguilla. Stræk dig ud i det rummelige opholdsrum, tag en forfriskende dukkert i den private infinity pool eller forkæl dig selv med afslapning i jacuzzien.

Priser og info

PRISER

FRA 43.000,- KR. PER PERSON FOR 7 NÆTTER VED 2 VOKSNE

Fra-prisen er kun et estimat baseret på udvalgte datoer i den billigste rejseperiode.
Den endelige pris vil afhænge af afrejsetidspunkt på året, valg af værelsestype, meal plan, flyprisen på de faktiske rejsedatoer, eventuelle special offers mm.

Den mest økonomiske periode at rejse til Oman i er mellem maj og september, mens priserne er markant højere resten af året.

Kontakt os for at få tilsendt et skræddersyet tilbud med aktuelle dagspriser på jeres ønskede rejsedatoer. Tilbuddet bliver baseret på det faktiske antal rejsende, samt med præcis den rejselængde, villatype og meal plan, som I ønsker. Alt kan tilrettes ned til mindste detalje.

PRISEN INKLUDERER:

 • Flybillet t/r på Economy Class
 • Transfer t/r mellem St. Maarten og Anguilla
 • 7 nætters ophold i et Deluxe Beachfront Room
 • Morgenmad
 • Obligatoriske skatter og afgifter

PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • Rejse- & afbestillingsforsikring (vi anbefaler Gouda Rejseforsikring)
Meal Plans

MEAL PLANS

Morgenmad er inkluderet som standard. Derudover er det muligt at opgradere til Halvpension og Helpension.

Børn

BØRN PÅ CAP JULUCA

Cap Juluca byder børn i alle aldre velkommen.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA CAP JULUCA

For at komme til Anguilla og Cap Juluca, A Belmond Hotel, så flyver du til St. Maarten (SXM). Herefter inkluderer vi enten en speedbådtur på 20 minutter eller en flyvning på knap 8 minutter – til Anguilla. Herfra er der en kort tur med lokal taxa, før du står med fødderne i sandet, i paradis.

MAKAI skræddersyr DIN
REJSE TIL CAP JULUCA

Jeg har besøgt hundredvis af resorts verden over, men intet er helt som Cap Juluca, A Belmond Hotel, på min favoritø, Anguilla.

Her hersker et vidunder af ro og luksus. Den marokansk-inspirerede arkitektur med de hvidkalkede villaer kreerer den perfekte kontrast til det turkisblå Caribiske Hav.

Fra det øjeblik, jeg trådte ind i min suite og så udsigten over Maundays Bay, der følte jeg mig hjemme. At cykle rundt på hotellet og udforske de grønne omgivelser, samt de mange kulinariske oplevelser gør, at Cap Juluca er et umuligt sted at glemme.

Cap Juluca er mere end et resort. Det er en oplevelse. Det inviterer dig til at træde ind i et eventyr, hvor du kan finde fornyet energi, fejre livet og alle dets herligheder. Her, i dette hjørne af paradis, der finder du ud af, hvad ægte luksus og kvalitet betyder.

RASMUS KIRKETERP

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send besked

Telefon (Kl. 10-22)

+45 71 74 72 71

TILMELD

NYHEDSBREV

Inspiration, eventyrlige rejseforslag og spændende nyheder, leveret direkte på mail.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående oplevelser er endnu bedre, når de deles med andre. Post dine rejseoplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk