JW Marriott Maldives 5

Maldiverne / Det Indiske Ocean

HIMMELSK RESORT I IDYLLISKE SHAVIYANI ATOLL MED STORE, MODERNE POOLVILLAER, FREMRAGENDE KIDS CLUB, LÆKRE SANDSTRANDE SAMT ET SKØNT HUSREV, SPÆKKET MED MARINELIV

 

JW Marriott Maldives Resort & Spa ligger på den smukke ø, Vagaru Island, i Shaviyani Atoll, i den nordligste del af Maldiverne. De 55 minutter med vandfly, som det tager at komme hertil, er en af de smukkeste “ekskursioner” i Maldiverne. Dette resort er i bund og grund et retreat af naturskøn luksus.

Find ro i stilfulde, moderne poolvillaer over vandet og på stranden, som alle har vidunderlige terrasser fantastisk udsigt over det funklende Indiske Ocean. Lad dig forkæle med kulinariske oplevelser fra køkkener som det japanske og italienske, eller nyd karakteristiske globale retter fra spektakulære restauranter. Udforsk en bred vifte af fede aktiviteter, herunder snorkling ved det marinespækkede husrev, dykning ved nogle af Maldivernes mest kendte divesites, jetski, sejlads og anden vandsport, og meget mere.

Familier vil i særdeleshed elske JW Marriott Maldives, da resortets kids club – Little Griffin’s – er en af de bedste i Maldiverne. Her er der underholdning og aktiviteter dagen lang.
I løbet af dagen kan du tage en dukkert i den lune pool, eller benytte dig af resortets fitnesscenter. Afslut en mindeværdig dag i Shaviyani Atoll med en foryngende skønheds-, massage- eller wellnessbehandling i den smukke, indbydende spa.

Oplev den varme og indbydende gæstfrihed, der venter dig på JW Marriott Maldives Resort & Spa, når du rejser til Maldiverne.

RASMUS KIRKETERP
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig Rådgivning

Er du også vild med JW Marriott Maldives? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+45 71 74 72 71

Modtag tilbud

De mest populære faciliteter

60 Værelser | 5 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Parvenligt

All inklusive

Bæredygtigt fokus

Familievenlig

Gratis vandsport

Husrev

Børneklub

Privat pool

Snorkling

Surfing

Uspoleret område

Vandfly transfer

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (10)

 • Idyllisk beliggenhed i Shaviyani Atoll
 • Skønt husrev med masser af marineliv
 • Store moderne poolvillaer med sublimt layout
 • Enorm resortpool ud mod havet
 • En af de bedste kids clubs i Maldiverne (Little Griffin's)
 • Blot 60 villaer men hele 5 restauranter og 4 barer
 • 55-minutter naturskøn transfer med vandfly
 • Rum Baan bar i trætoppene med 98 forskellige typer rom
 • Wine Room med over 1.600 flasker vin i særklasse
 • Multifunktionel bane til både fodbold og volleyball
Se flere Se færre

LIVET PÅ JW MARRIOTT

 

Når du render barfodet rundt på JW Marriott Maldives i Maldivernes Shaviyani Atoll, så kan du godt mærke
at du er kommet til en ganske speciel ø, den uspolerede Vagaru Island. Her er livet roligt, men fantastisk.
Familier kan hygge sig i resortets prisvindende Little Griffin’s kids club, mens par vil nyde de mange
himmelske restauranter, barer og Wine Room. Vi elsker især villaen over vandet samt strandvillaerne mod solnedgangen.

RESTAURANTER & BARER

 

5 RESTAURANTER OG 4 BARER

JW Marriott Maldives har 5 restauranter,
3 barer og ét Wine Room.

AAILAA

 

Denne livlige strandrestaurant på JW Marriott Maldives byder på fantastisk all-day dining, herunder en fristende à la carte-menu til frokost og middag. Du kan også starte dagen med den overdådige morgenbuffet, komplet med live cooking stations.

FIAMMA

 

Nyd ikoniske, karakteristiske, frisklavede italienske retter i denne al fresco-restaurant ved resortets pool. Nyd risotto, sydende pastaretter og pizzaer fra træovn, sammen med forfriskende Aperol Spritz.

KAASHI

 

Udforsk unikke kulinariske oplevelser i denne thailandske restaurant, der ligger spektakulært i trætoppene. Nyd den kølige brise og panoramaudsigten over Det Indiske Ocean, mens du slapper af med frisklavede thailandske retter og romcocktails.
Åbent til frokost dagligt.

HASHI

 

Forkæl dig selv med et udvalg af traditionelle japanske specialiteter, herunder sake, mens du oplever resortets dygtige teppanyaki-kokke vise deres storslåede evner. Hashi har klassisk japansk indretning, og nyder en smuk beliggenhed over havet.

SHIO

 

Nyd elegante kulinariske oplevelser i Maldiverne på denne signaturgrillrestaurant, Shio. Her får du et bredt udvalg af det fineste kød, samt friske fisk og skaldyr. Kombinér måltiddet med lækre sides, og vin fra det omfattende vinkort.

WINE ROOM

 

Denne vinkælder ligger bekvemt placeret i hjertet af Aailaa, resortets strandrestaurant. Her kan du udforske spændende og legendariske vine fra den nye og gamle verden med 1.620 flasker og 320 etiketter fra hele verden.

WABI SABI

 

Wabi Sabi ligger over vandet og byder på japansk inspirerede og røgede cocktails. Der findes et omfattende vinkort samt japanske sakes og whiskyer.

RUM BAAN

 

Rum Baan ligger ved siden af Kaashi i en unik beliggenhed i trætoppene og byder på 98 forskellige typer rom, der er nøje udvalgt fra alle verdenshjørner.

HORIZON

 

Nyd en forfriskende tropisk drink i de svingbare barstole i Horizon, en smuk strandbar. Med en uovertruffen udsigt over havet er dette stedet, hvor du kan nyde en majestætisk maldivisk solnedgang og liveunderholdning om aftenen.

VILLAER

Nyd de 60 luksuriøse Beach og Overwater Pool Villas på JW Marriott Maldives Resort & Spa, som er mellem 234 og 285 m². Villaerne har et moderne og smukt design med lækkert interiør og fede udendørsområder Nyd en uhindret udsigt over Det Indiske Ocean eller øens frodige tropiske haver fra din private villaterrasse med eget privat trædæk, pool og udendørs bruser. Hver villa er inspireret af de naturlige omgivelser og den lokale maldiviske kultur. Villaernes stråtag minder om de traditionelle Dhoni-både, Maldivernes signatur-fiskerfartøjer af træ.

OVERWATER POOL VILLA SUNRISE

9 villaer / 234 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn u. 12 år

Overwater Pool Villa Sunrise ligger majestisk på pæle over lagunen, mod solopgangen. Her er der masser af plads at boltre sig på, en havvendt seng, og en stor privat terrasse med privat pool.

BEACH POOL VILLA SUNRISE

13 villaer / 248 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn u. 12 år

Beach Pool Villa Sunrise er smukt beliggende på stranden, mod solopgangen, og er omkranset af frodige palmer og planter. Her er masser af plads, en stor terrasse med privat pool samt direkte adgang til stranden og det indbydende Indiske Ocean.

OVERWATER POOL VILLA SUNSET

10 villaer / 234 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn u. 12 år

Overwater Pool Villa Sunset ligger majestisk på pæle over lagunen, mod solnedgangen. Her er der masser af plads at boltre sig på, en havvendt seng, og en stor privat terrasse med privat pool.

BEACH POOL VILLA SUNSET

3 villaer / 248 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn u. 12 år

Beach Pool Villa Sunset er smukt beliggende på stranden, mod solnedgangen, og er omkranset af frodige palmer og planter. Her er masser af plads, en stor terrasse med privat pool samt direkte adgang til stranden og det indbydende Indiske Ocean.

DUPLEX OVERWATER POOL VILLA

12 villaer / 274 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn u. 12 år

Enorm Duplex Overwater Pool Villa med masser af plads, beliggende på pæle over lagunen, og med en lounge på øverste etage. Stor privat terrasse med privat pool og solsenge, samt direkte adgang ned til lagunen.

DUPLEX BEACH POOL VILLA (2-BEDROOM)

9 villaer / 124 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn u. 12 år

Duplex Beach Pool Villa med 2 soveværelser med lounge på øverste etage. Sublim udsigt til den turkisblå lagune, stor privat udendørs terrasse med pool og omkranset af smuk, frodig natur.

Priser og info

PRISER

FRA 47.000,- KR. PER PERSON FOR 7 NÆTTER VED 2 VOKSNE

Fra-prisen er kun et estimat baseret på udvalgte datoer i den billigste rejseperiode.
Den endelige pris vil afhænge af afrejsetidspunkt på året, valg af værelsestype, meal plan, flyprisen på de faktiske rejsedatoer, eventuelle special offers mm.

Den mest økonomiske periode at rejse til Maldiverne i er mellem maj og september, mens priserne er højere i vinterperioden fra juleferien til og med påskeferien.

Kontakt os for at få tilsendt et skræddersyet tilbud med aktuelle dagspriser på jeres ønskede rejsedatoer. Tilbuddet bliver baseret på det faktiske antal rejsende, samt med præcis den rejselængde, villatype og meal plan, som I ønsker. Alt kan tilrettes ned til mindste detalje.

PRISEN INKLUDERER:

 • Flybillet t/r på Economy Class (f.eks. fra København, Billund eller Hamborg)
 • Transfer t/r mellem lufthavn og resort med vandfly
 • 7 nætters ophold i en Overwater Pool Villa Sunrise
 • Dine Around All-Inclusive
 • Green Tax og andre obligatoriske skatter og afgifter

PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • Rejse- & afbestillingsforsikring (vi anbefaler Gouda Rejseforsikring)
Meal Plans

MEAL PLANS

Morgenmad er inkluderet som standard, mens der ligeledes er mulighed for at opgradere til Dine Around Halvpension eller Dine Around Helpension. I sommerperioden er der attraktive priser på resortets Dine Around All-Inclusive.

Honeymooners

INKLUSIONER FOR BRYLLUPSREJSENDE

– A romantic bubble bath set up once during the stay
– Romantic bed decoration once during stay
– Fruit Basket once during stay
– 1 Honeymoon cake and a bottle of Wine
– 30 minutes photo session with 1 complimentary picture

Bryllupscertifikat dateret inden for 6 måneder før ankomst skal kunne fremvises ved ankomst for at kunne få ovenstående.

Børn

BØRN PÅ JW MARRIOTT MALDIVES

Børn i alle aldre er meget velkommen på JW Marriott Maldives.
Resortet har en vidunderlig kids club (Little Griffin’s), som er en af Maldivernes bedste.
Derudover er der masser af aktivteter, vandsport og bl.a. en multifunktionel bane til fodbold og volleyball.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA JW MARRIOTT MALDIVES

Vandfly-transfer som tager ca. 55 minutter hver vej.

MAKAI REALISERER
DIN REJSE TIL JW MARRIOTT MALDIVES

JW Marriott Maldives er et utroligt komplet resort med en spektaulær beliggenhed i idylliske Shaviyani Atoll. Vi er vilde med lokationen, da man virkelig får oplevet det ægte, autentiske Maldiverne.

Villaerne er både moderne, men også autentiske, og designet ud fra omgivelserne og med den maldiviske kultur in mente. Alle har egen pool, hvilket er et kæmpe plus.

Restauranterne og barerne er af meget høj kvalitet, og aktiviteter er der masser af. Resortet er også perfekt til familier, og børnene vil elske resortets Little Griffin’s kids club.

RASMUS KIRKETERP

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send besked

Telefon (Kl. 10-22)

+45 71 74 72 71

TILMELD

NYHEDSBREV

Inspiration, eventyrlige rejseforslag og spændende nyheder, leveret direkte på mail.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående oplevelser er endnu bedre, når de deles med andre. Post dine rejseoplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk