Soneva Fushi 5.5

Maldiverne / Det Indiske Ocean

ULTIMATIV, BÆREDYGTIG BARFODSLUKSUS PÅ
EVENTYRLIGE OG INNOVATIVE SONEVA FUSHI

 

Soneva Fushi er et af Maldivernes mest prisvindende og elskværdige resorts, og nyder en fortrinlig beliggenhed i hjertet af Baa Atoll – et UNESCO biosfære-reservat.
Her hersker mere end bare luksus, personlig service og lækre sandstrande, som er signaturer for Maldiverne.

Her får du eventyrlige kulinariske oplevelser fra et væld af restauranter, ofte med besøg fra verdenskendte Michelin kokke. Du kan snorkle med havskildpadder og rokker ved et af de mest livlige husrev i Baa atollen. Lade dig forkæle med spabehandlinger fra det formidable Soneva Soul wellness-koncept. Gå ture på de sandede stier gennem den evigt smukke, frodige vegetation. Betragte Soneva’s evige fokus på bæredygtighed. Læne dig tilbage i din oversized villa med kæmpe privat pool, på stranden eller over vandet, og nyde udsigten til hav og lyden af fuglenes fløjten.

Brug de dyrebare dage på at se på stjerner gennem 3D-teleskoper fra resortets egen observatorium, eller læg dig under stjernehimlen og nyd en god film fra Soneva’s Cinema Paradiso. Send børnene ned til “The Den”, en af Maldivernes største og bedste kids og teen clubs, hvor kun fantasien sætter græser for, hvad der er muligt at opnå. Sænk skuldrene og lad dig forkæle af din Barefoot Butler, som altid har dine interesser som førsteprioritet.

Soneva Fushi er alt det, som enhver drømmer om, og denne juvel er meget mere, end hvad ord kan beskrive.

RASMUS KIRKETERP
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig Rådgivning

Er du også vild med Soneva Fushi? Lad os sammen realisere din rejse til Maldiverne.

Telefon (kl. 10-22)

+45 71 74 72 71

Modtag tilbud

De mest populære faciliteter

72 Værelser | 15 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

All inklusive

Bæredygtigt fokus

Egen cykler

Familievenlig

Gourmet

Gratis vandsport

Husrev

Børneklub

Stor ø

Mulighed for djævlerokker

Snorkling

Vandfly transfer

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (15)

 • Beliggenhed i hjertet af UNESCO-atollen, Baa
 • Boutique-resort med kun 72 villaer, både på stranden og over vandet
 • Alle villaer har direkte adgang til strand eller hav
 • 15 innovative restauranter og innovative spisekoncepter
 • Livligt husrev med havskildpadder, rokker, ufarlige hajer og delfiner i horisonten
 • Oversized poolvillaer fra 1 og op til 9 soveværelser
 • State-of-the-art observatorium med 3D-teleskoper
 • Udendørsbiograf, Cinema Paradiso, under stjernehimlen
 • Et af de mest bæredygtige resorts i Maldiverne
 • "Barefoot Guardian" (butler-service) medfølger til alle villatyper
 • En af Maldivernes største kids clubs, The Den
 • Rum med gratis chokolade og is, kunst og glas studio, glaspusteri mm.
 • Soneva Soul, et nyt transformativt wellness-center
 • Flying Sauces, verdens første zipline fine-dining koncept
 • No news, no shoes filisofi (du kan gå barfodet alle steder, 24/7)
Se flere Se færre

LIVET PÅ SONEVA FUSHI

 

Soneva Fushi er et af de originale barfodsluksusresorts i Maldiverne med sloganet “no news, no shoes”.
Soneva’s founders, Sonu og Eva, deraf navnet “Soneva”, har kreeret noget helt særligt, midt i Det Indiske Ocean.
De har formået at skabe et brand med fokus på bæredygtighed, ultimativ luksus og en fusion af fortryllende oplevelser. Soneva Fushi er et eventyr for store og små.

INNOVATIVE SONEVA

 

Det vrimler med resorts i Maldiverne, men intet resort er lige så innovativt, som Soneva Fushi. Her er et laserfokus på altid at gøre tingene så bæredygtigt som muligt, og kun fantasien sætter grænser på denne smukke, frodige ø, i hjertet af Baa Atoll.

Fra det eneste kunst og glas studio i Maldiverne, til Soneva’s “Eco Centro Waste-to-Wealth”, hvor hovedformålet er at genbruge og bidrage til planeten på en positiv måde.

Fra den unikke Cinema Paradiso til observatoriet med 3D-teleskoper, hvor du kan nyde en middag med både kulinariske oplevelser og kig til stjernerne – sammen resortets astronom.

Soneva har også lanceret gratis chokolade-rum, ubegrænset med is, cold cuts og mere. Det er vitterligt som at træde ind i Willy Wonka’s vilde verden.

Soneva Fushi - Cinema Paradiso
Soneva Fushi - Cinema Paradiso
Maldivernes måske bedste kids club, The Den
Maldivernes måske bedste kids club, The Den

PARADISISK KIDS/TEEN CLUB

 

The Den er ethvert barn/teenagers drøm. En af Maldivernes største måske bedste kids clubs, pryder et over 1.300 m2 stort areal og er inspireret af netop de vildeste drømme fra barndommen.

Her er pools, vandrutchebaner, et 8 meter højt piratskib, en teknologi-fri zone, hvor de unge mennesker kan være kreative i musikrummet, bygge med LEGO mm.

Der er også en biograf til filmaftener, cooking classes og mere, skræddersyet til de såkaldte “Young Sonevians”.

SNORKLING, DYKNING OG VANDSPORT

 

Soneva Fushi er juvelen i Baa atollen, og er velsignet med et verdensklasse husrev, som nemt kan nås fra stranden. Her kan du snorkle med betagende havskildpadder, mens rokker svømmer nysgerrigt forbi.

Befinder du dig på Soneva Fushi mellem maj og oktober, så kan du også snorkle med majestætiske manta rays, som trives i verdenskendte Hanifaru Bay i denne periode.

Baa atollen er også hjemsted for nogle af Maldivernes bedste dykker sites, så uanset om du er erfaren dykker, eller vil tage et PADI-certifikat under ferien, så vil du her få oplevelser for livet.

Når du ikke udforsker Maldivernes undervands-skatte, så kan du stå på SUP i lagunen, tage dine kære med i en kajak, surfe eller kite-surfe eller det helt vilde, leje en SEABOB eller lære at e-surfe med fart på op til 55 km/t.

Fede vandsportsoplevelser på Soneva Fushi såsom e-surfing
Fede vandsportsoplevelser på Soneva Fushi såsom e-surfing

RESTAURANTER & BARER

 

15 SPISEKONCEPTER OG 3 BARER

Soneva Fushi har 15 unikke spisekoncepter, som tager dig igennem alverdens køkkener.
Fra fine-dining med verdens bedste kokke til madlavning over fire pits.

ONCE UPON A TABLE

 

Et kulinarisk teater, der viser nogle af de største navne inden for fine dining. Det hesteskoformede bord har kun plads til ti gæster, så du kan spise intimt. En uforglemmelig oplevelse, hvor kokken er stjernen.

SO HANDS ON

 

So Hands On er en hyldest til frisk fisk og skaldyr, som i den grad spiller en stor rolle i Maldiverne. Maden er tilberedt på ekspert vis, Soneva’s Sushimester ,Akira Koba, fremviser sin erfaring med Omakase. Her er blot plads til 6 gæster, hvilket tager oplevelsen til et sublimt niveau.

SO BESPOKE

 

Flammer, røg og uspoleret udsigt over Baa atollen, danner rammen om So Bespoke, et teppanyaki-koncept under åben himmel. Kokken, Hiroshi Saiki, griller barbecue’er for et begrænet antal gæster på blot 10 personer. Der er åbent til middag 5 dage om ugen, og det er ekstremt eftertragtet.

OUT OF THE BLUE

 

Kokken Sobah står i spidsen for dette himmelske koncept over vandet, som serverer en lækker menu af retter fra det japanske, vietnamesiske, indonesiske og thailandske køkken, med et moderne twist. Vinelskere kan vælge mellem 250 forskellige magnum-vine samt et stort udvalg af sakes og vine på glas.

CARNE DIEM BY DHARSHAN

 

Under ledelse af den prisvindende japansk-sri lankanske kok og restauratør, Dharshan Munidasa, er dette innovative koncept på “Down to Earth” bygget op omkring en unik kulgrill, som Munidasa selv har skabt. Den opererer med en temperatur på 750˚C for at fastholde smagen af saftigt kød, friskfangede fisk og skaldyr samt møre grøntsager.

FRESH IN THE GARDEN

 

Spis højt oppe over Soneva Fushi’s frodige haver, hvor duften af krydderurter strømmer op nedefra. En vidunderlig oplevelse, hvor smag og omgivelser falder sammen i ét spændende univers, som tager dig på en sublim kulinarisk oplevelse.

FLYING SAUCES ZIPLINE DINING

 

Med en outstanding gourmetmenu, en betagende udsigt over den spektakulære natur og adrenalinsus af ziplining gennem trætoppene – Flying Sauces er det ultimative sted at udforske verdens første fine dining zipline-oplevelse.

MIHIREE MITHAA

 

En uovertruffen buffet-oplevelse, der har sit navn fra det lokale Dhivehi-sprog, der betyder ‘her er det’. Ud over at servere en overdådig morgenmad og frokost, så er Mihiree Mithaa også vært, tirsdage, for en “Asian Market” aften-buffet, ligesom der diskes op med middelhavs- og mellemøstliginspireret buffet om lørdagen. En buffet som ingen anden.

SHADES OF GREEN

 

Denne restaurant ligger i Soneva’s økologiske grøntsagshaver, og byder på enkle, men eksperimenterende økologiske og plantebaserede retter, der blander maldiviske og sydøstasiatiske smagsoplevelser med nordiske teknikker.

DOWN TO EARTH BY RAVI

 

Down to Earth ligger på solopgangssiden af Soneva’s Kunfunadhoo Island, og serverer internationale og sydasiatiske retter, der følger en puristisk madlavningsfilosofi, der går tilbage til naturen.

OUT OF THE SEA

 

Denne intime, rustikke maldiviske hytte, bygget over vandet tæt på stranden, har sit fokus på mest friske, bæredygtigt fangede fisk og skaldyr. Der er åbent til frokost og middag, ligesom der er lette anretninger hele eftermiddagen, som bl.a. byder på middelhavsdelikatesser, wokstegte retter og tapas-inspirerede snacks.

CINEMA PARADISO

 

Baren er en oase af ro, ideel til afslapning, og har et af de bedste udvalg af cocktails, spiritus og likører i Maldiverne. Middagsmenuen er inspireret af Australiens eklektiske køkken med et lækkert, sundt twist. Vælg mellem comfort food-klassikere og daglige specials.

SO GUILTY

 

Forkæl dig selv med et overdådigt udvalg af gratis chokolader, trøfler, praliner og andre herligheder, der får chokolade-elskere til at besvime. Dette chokolade paradis er himmelsk, og alt er håndlavet af Soneva’s dygtige chocolatiers. Fik vi nævnt at det er gratis 24/7?

SO COOL

 

Forkæl din søde tand med over 60 gratis, varierende smagsvarianter af hjemmelavede is og sorbeter. Prøv klassikerne, eller udforsk eventyrlysten med eksotiske og usædvanlige smagskombinationer. De fleste varianter er helt fri for raffineret sukker, mejeriprodukter og gluten. Det bedste af det hele? Det er gratis, hele dagen lang.

SO DELICATE

 

Vælg mellem vores omfattende udvalg af gourmetskinker og oste i dette magiske undervejs – ideelt til en smagsprøve før middagen. So Delicate er gratis hele dagen lang, for alle gæster.

VILLAER

Alle villaer på Soneva Fushi er unikke og spektakulære i sig selv. Vi er vilde med resortets Water Retreats med egen slide, mens også Crusoe Suite med pool kan noget helt specielt. Majestætiske mega-villaer som Villa 38 og Private Reserve er “next level”.

CRUSOE WITH POOL

3 villaer / 145 m2

Villa i to etager med 1 soveværelse, beliggende på solnedgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse og store terrasser. Villaens kapacitet er begrænset til 2 voksne og 1 barn.

SONEVA FUSHI VILLA SUITE WITH POOL

5 villaer / 272 m2

Villa i ét plan med 1 soveværelse, beliggende på solnedgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse og store terrasser. Villaens kapacitet er begrænset til 2 voksne og 2 børn.

SONEVA FUSHI FAMILY VILLA SUITE WITH POOL

10 villaer / 360 m2

Villa i ét plan med 1 soveværelse, beliggende enten mod solopgang eller solnedgang på Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse og det separate soverum til børnene. Villaens kapacitet er begrænset til 2 voksne og 2 børn.

CRUSOE SUITE WITH POOL

7 villaer / 264 m2

Villa i to etager med 1 soveværelse, beliggende på solopgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse, køkkenfaciliteter samt det faktum, at det er en af de største 1 Bedroom villaer på øen. Villaens kapacitet er begrænset til 2 voksne og 2 børn.

1 BEDROOM WATER RETREAT WITH SLIDE

5 villaer / 585 m2

Villa i to etager med 1 soveværelse, beliggende på pæle over lagunen på Soneva Fushi, enten mod solopgang eller solnedgang. Highlights inkluderer stor privat pool, udendørs badeværelse med direkte adgang til Det Indiske Ocean samt egen vandrutchebane/slide. Villaens kapacitet er begrænset til 2 voksne og 2 børn.

2 BEDROOM CRUSOE WITH POOL

1 villa / 394 m2

Villa i to etager med 2 soveværelser, beliggende på solopgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse, sauna, steam room og indbydende terrasser. Villaens kapacitet er begrænset til 4 voksne og 2 børn.

2 BEDROOM SONEVA FUSHI VILLA WITH POOL

1 villa / 395 m2

Villa i to etager med 2 soveværelser, beliggende på solopgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse og steam room. Villaens kapacitet er begrænset til 4 voksne og 2 børn.

2 BEDROOM SONEVA FUSHI VILLA SUITE WITH POOL

1 villa / 285 m2

Villa i to etager med 2 soveværelser, beliggende på solopgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse samt fitness/spa rum. Villaens kapacitet er begrænset til 4 voksne og 2 børn.

2 BEDROOM CRUSOE SUITE WITH POOL

5 villaer / 412 m2

Villa i to etager med 2 soveværelser, beliggende på solopgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse, eget gym samt store, indbydende terrasser. Villaens kapacitet er begrænset til 4 voksne og 2 børn.

2 BEDROOM CRUSOE SUITE WITH POOL (SUNSET RETREAT)

1 villa / 739 m2

Villa i to etager med 2 soveværelser, beliggende på solnedgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse, eget gym samt store, indbydende terrasser. Villaens kapacitet er begrænset til 4 voksne og 2 børn.

2 BEDROOM CRUSOE RESIDENCE WITH POOL

8 villaer / 330 m2

Villa i to etager med 2 soveværelser, beliggende på både solopgangssiden og solnedgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse, walk-in minibar samt store, indbydende terrasser. Villaens kapacitet er begrænset til 5 voksne eller 4 voksne og 2 børn.

2 BEDROOM WATER RETREAT WITH SLIDE

3 villaer / 857 m2

Villa over vandet i to etager med 2 soveværelser, beliggende enten mod solopgangen eller solnedgangen på Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, egen slide/vandrutchebane, udtrækkeligt tag, seperat soverum til børnene og enorm udendørs terrasse. Villaens kapacitet er begrænset til 4 voksne og 2 børn.

3 BEDROOM CRUSOE SUITE WITH POOL

2 villaer / 649 m2

Villa i to etager med 3 soveværelser, beliggende på solnedgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse, steam room, separat soverum til børnene, køkkenfaciliteter og egen wine cellar. Villaens kapacitet er begrænset til 4 voksne og 3 børn.

3 BEDROOM SUNRISE RETREAT WITH POOL (VILLA 2)

1 villa / 884 m2

Villa i to etager med 3 soveværelser, beliggende på solopgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs jungleinspireret badeværelse, steam room, separat soverum til børnene, køkkenfaciliteter og egen wine cellar. Villaens kapacitet er begrænset til 6 voksne og 2 børn.

3 BEDROOM BEACH RETREAT WITH POOL (VILLA 5)

1 villa / 625 m2

Villa i to etager med 3 soveværelser, beliggende på solopgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs jungleinspireret badeværelse, fitness, separat soverum til børnene og indbydende mega-terrasser. Villaens kapacitet er begrænset til 6 voksne og 2 børn.

VILLA ONE (3 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 1.142 m2

Villa i to etager med 3 soveværelser, beliggende på solopgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse, køkkenfaciliteter, game room og enorme opholdsrum med med masser af siddeplads. Villaens kapacitet er begrænset til 6 voksne og 3 børn.

VILLA 41 (3 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 1.420 m2

Villa i to etager med 3 soveværelser, beliggende på solnedgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat wrap-around pool, udendørs badeværelse, køkkenfaciliteter, spa-område og egen slide/vandrutchebane. Villaens kapacitet er begrænset til 6 voksne og 3 børn, eller 8 voksne.

VILLA 14 (3 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 1.370 m2

Villa i to etager med 3 soveværelser, beliggende på solopgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse, køkkenfaciliteter, sauna, steam room og gym. Villaens kapacitet er begrænset til 6 voksne og 3 børn, eller 9 voksne.

4 BEDROOM SONEVA FUSHI VILLA SUITE WITH POOL

2 villaer / 721 m2

Villa i to etager med 4 soveværelser, beliggende på solnedgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse, frodige tropiske haver, separat soverum for børnene og børnepool. Villaens kapacitet er begrænset til 8 voksne og 4 børn, eller 10 voksne.

VILLA 15 (4 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 1.557 m2

Villa i to etager med 4 soveværelser, beliggende på solopgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse, nedsunkne siddeområder (signatur for Soneva), gym og slide/vandrutchebane. Villaens kapacitet er begrænset til 8 voksne og 4 børn, eller 9 voksne.

VILLA 38 (4 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 1.427 m2

Villa i to etager med 4 soveværelser, beliggende på solopgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, udendørs badeværelse, nedsunkne siddeområder (signatur for Soneva), store tropiske haver og egen slide/vandrutchebane. Villaens kapacitet er begrænset til 8 voksne og 4 børn, eller 10 voksne.

JUNGLE RESERVE - VILLA 36 (4 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 1.590 m2

Villa i to etager med 4 soveværelser, beliggende på solopgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, børnepool, in-villa wine cellar, udendørs badeværelser, køkkenfaciliteter, fuldt udstyret privat spa-suite, nedsunkne siddeområder (signatur for Soneva) og omkransende jungle-vegetation. Villaens kapacitet er begrænset til 8 voksne og 4 børn, eller 12 voksne.

VILLA 37 (5 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 1.824 m2

Villa i to etager med 5 soveværelser, beliggende på solopgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool, eget udkigstårn med siddepladser på toppen, slide/vandrutchebane, sauna og steam room, biblioteket, udendørs badeværelser, pool-bro, nedsunkne siddeområder (signatur for Soneva) og omkransende jungle-vegetation. Villaens kapacitet er begrænset til 10 voksne og 5 børn, eller 12 voksne.

VILLA 42 (6 BEDROOM PRIVATE RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 2.289 m2

Villa i to etager med 6 soveværelser, beliggende på solnedgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool med egen slide/vandrutchebane, udendørs badeværelser, frodige tropiske haver, børnepool, gym, sauna og steam room samt enormt pool-deck. Villaens kapacitet er begrænset til 12 voksne og 6 børn, eller 18 voksne.

SUNSET RESERVE, VILLA 43 (6 BEDROOM SUNSET RESERVE WITH POOL)

1 villa / 2.234 m2

Villa i to etager med 6 soveværelser, beliggende på solnedgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool med egen slide/vandrutchebane, udendørs badeværelser, soverum for børnene, gym, sauna og steam room samt enormt pool-deck. Villaens kapacitet er begrænset til 12 voksne og 6 børn, eller 16 voksne.

PRIVATE RESERVE (9 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 3.048 m2

Villa i to etager med 9 soveværelser, beliggende på solopgangssiden af Soneva Fushi. Highlights inkluderer privat pool med egen slide/vandrutchebane, udendørs badeværelser, soverum for børnene, gym, sauna og steam room samt enormt pool-deck. Villaens kapacitet er begrænset til 14 voksne og 9 børn, eller 16 voksne.

Priser og info

PRISER

FRA 32.500,- KR. PER PERSON FOR 7 NÆTTER VED 2 VOKSNE & 2 BØRN U. 15 ÅR

Fra-prisen er kun et estimat baseret på udvalgte datoer i den billigste rejseperiode.
Den endelige pris vil afhænge af afrejsetidspunkt på året, valg af værelsestype, meal plan, flyprisen på de faktiske rejsedatoer, eventuelle special offers mm.

Den mest økonomiske periode at rejse til Maldiverne i er mellem maj og september, mens priserne er højere i vinterperioden fra juleferien til og med påskeferien.

Kontakt os for at få tilsendt et skræddersyet tilbud med aktuelle dagspriser på jeres ønskede rejsedatoer. Tilbuddet bliver baseret på det faktiske antal rejsende, samt med præcis den rejselængde, villatype og meal plan, som I ønsker. Alt kan tilrettes ned til mindste detalje.

PRISEN INKLUDERER:

 • Flybillet t/r på Economy Class (f.eks. fra København, Billund eller Hamborg)
 • Transfer t/r mellem lufthavn og resort med vandfly
 • 7 nætters ophold i en Soneva Fushi Family Villa Suite w. Pool
 • Gourmet Halvpension
 • Green Tax og andre obligatoriske skatter og afgifter

PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • Rejse- & afbestillingsforsikring (vi anbefaler Gouda Rejseforsikring)
Meal Plans

MORGENMAD (BB)

Morgenmad er inkluderet som standard og inkluderer måltider i Mihiree Mithaa restauranten.

HALVPENSION (HB)

Halvpension kommer med såkaldte “Dine Around” privilegier, hvor du kan spise middag uden beregning på Mihiree Mithaa, Down to Earth, Fresh in the Garden, Out of the Blue samt på Shades of Green.

Hvis du ønsker at spise middag fra en af resortets andre fine-dining restauranter, så tilbyder Soneva Fushi en kredit på 100 USD per voksen, 50 USD per barn per frokost, eller 200 USD per voksen og 100 USD per barn til middag.

HELPENSION (FB)

Helpension består af samme inklusioner som Halvpension, dog også med frokost inkluderet. Frokost kan nydes på Mihiree Mithaa samt fra Out of the Blue.

Hvis du ønsker at spise middag fra en af resortets andre fine-dining restauranter, så tilbyder Soneva Fushi en kredit på 100 USD per voksen, 50 USD per barn per frokost, eller 200 USD per voksen og 100 USD per barn til middag.

SONEVA UNLIMITED (AI)

Soneva’s svar på All-Inclusive, taget til et ekstremt niveau. Inklusioner inkluderer bl.a. en dedikeret Barefoot Guardian (butler), ubegrænset benyttelse af resortets restauranter, barer og in-villa dining. Ubegrænset nydelse af vine fra “Soneva Unlimited Wine List”, ubegrænset med dykning og andre aktiviteter fra Soneva’s “Experiences Menu”, ubegrænset med spabehandlinger fra wellness-konceptet Soneva Soul, ubegrænset prioritetsadgang, når Michelin-kokke besøger Soneva Fushi. Og naturligvis alle andre inklusioner på Soneva Fushi.

Børn under 7 år betaler ikke ekstra for meal plan opgraderinger. Børn fra 7 til og med 14 år betaler halv pris for meal plan opgraderinger.

Inklusioner uden beregning

INKLUSIONER FOR SONEVA FUSHI’S GÆSTER

• Use of “The Den” (children’s club), one of the largest children’s clubs in any luxury resort in the world.
• Barefoot Butler for all villas, as well as a personal bicycle (or buggies upon request)
• Welcome drink and cold towel upon arrival, with a selection of Maldivian amenities.
• Daily replenishment of your in-villa minibar (excluding alcohol) valid for all one bedroom villa suite categories and above.
• Daily laundry service *USD 10 per load is charged to donate to the Soneva Foundation.
• Homemade chocolate, fruit, ice creams and Deli items from the Cheese room
• Use of the Observatory, Cinema Paradiso, Yoga and Meditation at designated times.
• Use of fully equipped gym and tennis court and non-motorized water sports.
• Use of Wireless Internet in the villa and designated public areas.
• A full list of complimentary inclusions is available to be viewed on this link.

Honeymooners

INKLUSIONER FOR BRYLLUPSREJSENDE

Soneva Fushi er det oplagte resort for en uforglemmelig bryllupsrejse.
Oversized poolvillaer, et væld af gourmetrestauranter, top-notch service og verdensklasse faciliteter.

Oveni hatten, så tilbyder Soneva Fushi forkælende inklusioner, hvis du bor mere end 4 nætter og kan fremvise bryllupscertifikat med dato inden for de sidste 12 måneder.

– One complimentary bottle of wine or sparkling wine per stay.
– Complimentary 60-minute massage at the spa for 2 persons
– Honeymoon amenities

Børn

BØRN PÅ SONEVA FUSHI

Soneva Fushi er et resort i særklasse for hele familien.
Et af de resorts i Maldiverne, som tilbyder absolut flest aktiviteter, og samtidig er de innovative og tilbyder bl.a. også teknologi-fri zoner, så børnene kan bruge kreative evner.

The Den, navnet på Fushi’s kids/teen club, er en af verdens største af slagsen, og byder på alt fra piratskib til vandrutchebaner, pools og oceaner af plads.

I næsten samtlige villaer er der såkaldte separate sovepladser for børn, hvilket giver ultimativt privatliv for store som små.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA SONEVA FUSHI

Når du lander i Malé og skal det sidste stykke udt til paradiset, Soneva Fushi, så er der to måder at gøre det på.
Den mindst kostbare er 30 minutter med indenrigsfly direkte til Dharavandhoo efterfulgt af 10 minutter med speedbåd direkte til Soneva Fushi.

Vil du opleve Maldiverne på den smukkeste måde, så anbefaler vi at vælge vandfly-transfer, hvor du svæver over de mange smukke øer. Turen tager blot 45 minutter, og du lander direkte ved resortet, hvorefter du på få minutter står i din luksuriøse, bæredygtige villa.

MAKAI REALISERER
DIN REJSE TIL SONEVA FUSHI

Soneva Fushi er paradis på jord. Vaskeægte ultimativ, maldivisk luksus kombineret med bæredygtighed.

Jeg er især vild med de innovative kulinariske oplevelser, de mange aktiviteter og de enorme poolvillaer – flere med egen slide.

Lad os sammen realisere din rejse til Maldiverne.

RASMUS KIRKETERP

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send besked

Telefon (Kl. 10-22)

+45 71 74 72 71

TILMELD

NYHEDSBREV

Inspiration, eventyrlige rejseforslag og spændende nyheder, leveret direkte på mail.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående oplevelser er endnu bedre, når de deles med andre. Post dine rejseoplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk