Om MAKAI TRAVELS

Med sans for detaljer og fokus på kvalitet realiserer vi dine rejsedrømme verden over

HISTORIEN OM THE MAKAI TRAVEL GROUP

The Makai Travel Group, som består af rejsebureauerne Makai Travels og Maldivia, er danskejet og kreeret af Wendie Pedersen og Rasmus Kirketerp.

Vores store passion har altid været at rejse og at udforske verden. Fra Maldivernes smukke sandstrande til Caribiens frodige regnskove, Dubai’s spektakulære shopping, sejlads i Fransk Polynesien og storbyer i Sydeuropa. 

Det kulminerede tilbage i 2013, hvor vi startede vores første rejsebureau. Vi fik hurtigt fart over stepperne og tog på ø-hop i Caribien, snorklede og surfede med havskildpadder på Hawaii og besøgte majestætiske New York. Efterfølgende har vi besøgt mere end 100 lande og utallige hoteller og resorts.

Vi får aldrig nok af at opleve uforglemmelige solnedgange, vandre i dyrelivsrige jungler og regnskove, sejle rundt i turkisblå laguner, snorkle og dykke med hvalhajer og manta rays, spise lokale specialiteter og møde nye folkefærd.

Verden er én stor legeplads, og den er også vores.

Vores ultimative mål med Makai og Maldivia er at sørge for, at du kan notere dig lige så mange uforglemmelige rejser, som vi selv har. Vi går op i kvalitet og kvantitet, og vi har nøje udvalgt hvert eneste rejsemål, og hvert eneste hotel, som du finder hos os.

Vi har et brændende ønske om at sikre at jeres ferie bliver en nydelse fra A til Å, og gør os derfor stor umage i at lytte, kommunikere og udelukkende håndplukke hoteller og partnere som lever op til den høje standard, som vi selv forventer.

VORES AMBITION ER ALTID AT

SKABE ET 100% UNIKT

EVENTYR, SOM I ALDRIG VIL GLEMME

Vi rejser personligt flere gange om året til smukke steder verden over, for konstant at holde os ajour med, hvad der foregår. Vi mærker sandet, vandrer i jungle og regnskov, ser solopgangene, tester vine og cocktails, snorkler ved koralrevene, udforsker faciliteterne, holder øje med servicen, sover i sengene og føler atmosfæren. For vi kan kun rådgive om det, vi selv kender til, og vi stræber efter at være de bedste til netop det. Det er det, som kendetegner Makai Travels.

Det er efterhånden blevet noget af en jungle at planlægge en rejse med de uendeligt mange muligheder, som byder sig på nettet. Vi ved hvor vigtig ferien og kvalitetstiden med sine nærmeste er, og ser på det som vores fornemmeste opgave at sørge for, at alle rejser som vi laver, er rejser af høj kvalitet.

Hos Makai har vi samlet nogle af de bedste hoteller verden over, som vi personligt elsker, og som hver især byder på fortryllende og særlige oplevelser. Vi har langtfra delt alle vores hoteller her på siden, så er der et specifikt resort, som du godt kunne tænke dig at bo på, eller et hotel, som du kender, som du vil tilbage til, så sidder vi klar.

Vi har stor tiltro til, at vi kan finde præcis det, du leder efter, og endda det du ikke vidste, du ledte efter.

Med en kompromisløs tilgang til kvalitet og nærværende service i kombination med vores personlige erfaringer samt brede netværk, skaber vi unikke drømmerejser, hvor vi kræser for detaljerne, og går Above & Beyond – hver eneste gang. 

Finolhu Baa Atoll - Kanusan

Enestående service

Hos Makai er vi moderne, men også old school. Gennem opmærksom og personlig service, bruger vi hellere lidt ekstra tid på at finde det helt rigtige match til jeres specifikke rejsedrøm. Har du brug for os, så er vi tilgængelige på telefon og mail hele året rundt inkl. alle 52 weekender. Vi er der for jer, når I har brug for det. Vi guider jer igennem junglen af muligheder og trækker i de helt rette tråde for at realisere rejsedrømme.

 

Vi kan trylle

Vi har gennem årene fået en række tætte relationer til flere af de bedste hoteller og resorts verden over, og har et stort netværk af partnere. Det gør os i stand til at trylle og til tider gøre det umulige, muligt. Eksempler kunne være at få lov til at tilføje en ekstra person til villaen, sørge for en spabehandling eller finde tilgængelighed, når der ellers er meldt udsolgt alle andre steder. Vi er utrættelige i vores mål på at skabe den uforglemmelige ferie for dig og dine nærmeste.
Hos os får du ultimativ værdi for pengene – hver gang.

Soneva Fushi Out Of The Blue

 

 

VI KENDER

VERDENS PERLER

Vi holder os konstant opdateret, og rejser derfor på eventyr flere gange årligt, for at finde nye smukke rejsemål, udforske nye hoteller samt besøge nuværende favoritter. Vi tester hotellernes service, udsigten fra værelserne og sansen for detaljer. Vi er nysgerrige og gør os umage. På den måde kan vi sikre kvalitet og dele ud af vores personlige erfaringer. Det er det som gør Makai unikt.

TILMELD

NYHEDSBREV

Inspiration, eventyrlige rejseforslag og spændende nyheder, leveret direkte på mail.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående oplevelser er endnu bedre, når de deles med andre. Post dine rejseoplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette rejsemål, det perfekte hotel eller kan du ikke finde det, som du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Hver eneste dag - 365 dage om året fra kl. 10-22.

Send besked

TELEFON (KL. 10-22)

+45 71 74 72 71

E-MAIL

hello@makaitravels.dk